Aktywne Wpisy

krystian-stepaniak +170
Ja p------ę one mają ego wielkości galaktyki xD
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
#p0lka #tinder #logokarozowychpaskow #blackpill #redpill
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
NarciarzFarciarz +98
Czas na ostatni wpis z mojej serii #emigracja w #kanada
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
POWRÓT DO POLSKI PO DWÓCH LATACH W KANADZIE
Wyjeżdżając do Kanady mieliśmy plan zostać tam na stałe lub w najgorszym wypadku- przepracować 5 lat i wrócić do Polski z wielkimi oszczędnościami. Wytrzymaliśmy prawie dwa lata. Kanada nas zmieliła i wypluła.
WPIS
źródło: 20250713_192451
Pobierz

Kolega zaproponował mi: https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowy-2x-mikrofon-krawatowy-dla-ios-iphone-13093841124
Dwa mikrofony za stówkę brzmi jak #cebuladeal, ale jakby znalazł się jakiś lepszy, np za dwie stówki, to też bym wziął.
Czas nagrywania nie ma większego znaczenia (nawet pół godziny styknie), odległość też nie musi być duża (ze 3m). Więc jedynie jakość nagrania istotna (jak tam sobie radzi na wietrze, itp.).
źródło: BEZPRZEWODOWY-2X-MIKROFON-KRAWATOWY-DLA-IOS-IPHONE
PobierzTen Mozos jak gugluję to zapowiada się też OK. Na pewno lepiej niż ten, co ja podlinkowałem, którego nazwy nawet nie ma i nie wiem jak szukać jakichkolwiek recenzji :D
Może wiesz na czym będą polegały różnice? Faktycznie jakość dźwięku będzie różna pomiędzy modelami?
Druga
W RODE działa to tak, że możesz sobie wybrać co odbiornik ma robić. Czy nagrywać wszystko zmiksowane już do jednej ścieżki, czy nagrywać dwie osobne itd. No i największy plus RODE - on wszystko nagrywa też bezpośrednio na urządzenia, co daje niesamowite poczucie bezpieczeństwa. :D Nawet jak padnie Ci transmisja/nagranie/dysk - to