Aktywne Wpisy

wfyokyga +33
Mam z innej kamery i gościowi coś się odkleliło, kiedyś czytałem że nawet w kadrze go nie lubią xD Nie dziwie się, takie 3 mecze zawieszenia byłoby dobre dla niego żeby się ogarnął.
#mecz
#mecz
źródło: temp_file7891596589738912098
Pobierz
jmuhha +3
Rozwaliłam blat xD
źródło: 1000029532
Pobierz

Szukać se na sponsoring moim zdaniem, sam bym to zrobił, ale mniej zarabiam i mi szkoda.
Zapisz się na siłownię, warsztaty ceramiczne, kurs jogi i kółko różańcowe. Poznasz wiele osób, nawiążesz relacje, Brakuje Ci towarzystwa i zaczynasz wymyślać :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak wiec realnie jesteś 4-5/10 do tego spokojny charakter i zawod programisty. Rynek takim jak my zaoferować może tylko otyła samotna madke z długami. Czy chcesz w to wchodzić ocen sam.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Skala tego mnie dobija. I też to zrobię, chociaż pewnie tylko na krótko.
Takich bankomatów będzie coraz więcej. Nie zapowiada się, żeby w przyszłości sytuacja na rynku świń była lepsza, wręcz przeciwnie, więc wielu ma wybór albo płacić za namiastkę, albo nie mieć wcale, a jak ktoś na brak pieniędzy nie narzeka to często wybierze jednak pierwszą opcję.
@mirko_anonim: bede rzygać ʕಠ_ಠʔ
Na Wykopie to wszyscy zarabiają 15 kafli netto?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
Eee, 32 lata #programista15k to na luzie laskę znajdzie średnion wyglądający (veni, vidi, vici).
Ale sprzątaczkę to zawsze warto sobie zatrudnić, a diety pudełkowe są mech… wóz albo przewóz: Huel albo samemu rozwijać skilla i jak gotować to z pełną pompą. Pudełka do masa kasy za mniej niż średni smak, bardzo kiepski stosunek ceny do jakości, bzdura jak dla mnie.
─
Opcja A to dziewczyna, partnerka, żona.
Jeśli Opcja B jest czegoś substytutem to nie dziewczyny, partnerki czy żony a raczej jakiejś niewolnicy ( ͡° ͜ʖ