Aktywne Wpisy

tomosano +37

#afera #gonciarz
Ogólnie dziewczynie chodziło o to, żeby powiadomić o tym kim w rzeczywistości jest Gonciarz, a jest typowym facetem, który uważa się za lepszego od wszystkich kobiet, a przy tym jest kompletnie zepsutym hedonistą. I tyle - to się udało. A wy #!$%@? o kobietach i ofiarach, winie. Te dziewczyny biorą odpowiedzialność za swoje decyzje, za uzależnienie. Co robił z tym Gonciarz, to zrobiłby i inny typ, tylko ten jest personą
Ogólnie dziewczynie chodziło o to, żeby powiadomić o tym kim w rzeczywistości jest Gonciarz, a jest typowym facetem, który uważa się za lepszego od wszystkich kobiet, a przy tym jest kompletnie zepsutym hedonistą. I tyle - to się udało. A wy #!$%@? o kobietach i ofiarach, winie. Te dziewczyny biorą odpowiedzialność za swoje decyzje, za uzależnienie. Co robił z tym Gonciarz, to zrobiłby i inny typ, tylko ten jest personą
Zastanów się, masz jeszcze u niego szanse, możecie razem miło spędzić ostatnie twoje chwile ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na szczęście on będzie o tobie pamiętał, jeszcze długo po skoczeniu przez ciebie palenia, jest duża szansa że ciebie kiedyś odwiedzi
(づ•﹏•)づ
miłej niedzieli
@Hawwa powodzonka
@COVID-21: Chyba już dostał, skoro każe mi wąchać tytoń z paczki ( ͡º ͜ʖ͡º)
@radoskor3: W doopie z rakiem, bo i tak na coś umrzeć trzeba. Tym
@Hawwa: #!$%@?
@Hawwa: kurde, to jest papieros co 20-30 minut ( ಠ_ಠ) jak to idzie ogarnąć czasowo?
A na poważnie, to sama nie wiem, bo paliłam tylko w określonych sytuacjach, podczas wykonywania określonych zadań - np. miałam zasady, że nie palę w kuchni przy garach, w łazience, pokoju dzieci, przy kotach na kolanach, na ulicy i ogólnie po za domem, w pracy (ewentualna przerwa na papierosa zamienna z przerwą śniadaniową). Biorąc pod uwagę
cóż, po tym zdaniu nie wróżę ci sukcesu, niemniej życzę powodzenia.