Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 70
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hawwa: Polecam środki z cytyzyną. Robią świetną robotę jeśli chodzi o oszukiwanie receptorów nikotynowych. Paczka kosztuje 7 dych a masz 4 tygodnie minimalizacji nerwówek głodowych i możesz się skupić na usunięciu nawyków społecznych i rytualizacji palenia.
Garść bardzo interesujących informacji od chyba jednego z najlepszych specjalistów w zakresie substancji dorzucam w pakiecie. Moim zdaniem złoto dla każdego nikotynisty a przy okazji odczarowuje te wszystkie "nie opłaca się rzucać na starość".
  • Odpowiedz
@Hawwa: nie mam w sumie motywacji, luba moja... mam 50/50, luba, elektryk (bathtub gin from Potions) i standardowe... ale to po czesci tez wina kosztow... w ostatnim roku bylem 15 razy w Indiach i na wolnoslowym camele to £0.80 na wolnoclowym...
Pza tym nie wiem sam... moze ja jakies AGDRTV LGBT jestem, ale duza czesc tego nalogu to po prostu ze jak mysle to musze sie czyms bawic i miec
  • Odpowiedz
@Hawwa: bedac mlodym "zewnetrznym moderaotrem tresci portalu czateria" AKA "bezkosztowym frajerem" jak zwal nas Prezio - mialem okazje czytac rozne... okazje.
"kobieta... z wiekiem"... bylem swiadkiem dialogu:
Asia 18 i pul: wytatuuje se "fuk me" pod pepkiem.
Ziutek 25: a co jak skonczysz 50?
Asia 18 i pul: se dodam:
  • Odpowiedz