@Hawwa: to nie takie trudne, wystarczy po prostu nie palić xD nie wolno Ci zapalić ani jednego, wiem, że jest ciężko, ale to minie, prawie 1.5 roku niepalenia za mną
@Hawwa: Polecam środki z cytyzyną. Robią świetną robotę jeśli chodzi o oszukiwanie receptorów nikotynowych. Paczka kosztuje 7 dych a masz 4 tygodnie minimalizacji nerwówek głodowych i możesz się skupić na usunięciu nawyków społecznych i rytualizacji palenia. Garść bardzo interesujących informacji od chyba jednego z najlepszych specjalistów w zakresie substancji dorzucam w pakiecie. Moim zdaniem złoto dla każdego nikotynisty a przy okazji odczarowuje te wszystkie "nie opłaca się rzucać na starość".
@Hawwa: nie mam w sumie motywacji, luba moja... mam 50/50, luba, elektryk (bathtub gin from Potions) i standardowe... ale to po czesci tez wina kosztow... w ostatnim roku bylem 15 razy w Indiach i na wolnoslowym camele to £0.80 na wolnoclowym... Pza tym nie wiem sam... moze ja jakies AGDRTV LGBT jestem, ale duza czesc tego nalogu to po prostu ze jak mysle to musze sie czyms bawic i miec
@Hawwa: bedac mlodym "zewnetrznym moderaotrem tresci portalu czateria" AKA "bezkosztowym frajerem" jak zwal nas Prezio - mialem okazje czytac rozne... okazje. "kobieta... z wiekiem"... bylem swiadkiem dialogu: Asia 18 i pul: wytatuuje se "fuk me" pod pepkiem. Ziutek 25: a co jak skonczysz 50? Asia 18 i pul: se dodam:
nie wolno Ci zapalić ani jednego, wiem, że jest ciężko, ale to minie, prawie 1.5 roku niepalenia za mną
Garść bardzo interesujących informacji od chyba jednego z najlepszych specjalistów w zakresie substancji dorzucam w pakiecie. Moim zdaniem złoto dla każdego nikotynisty a przy okazji odczarowuje te wszystkie "nie opłaca się rzucać na starość".
Pza tym nie wiem sam... moze ja jakies AGDRTV LGBT jestem, ale duza czesc tego nalogu to po prostu ze jak mysle to musze sie czyms bawic i miec
"kobieta... z wiekiem"... bylem swiadkiem dialogu:
Asia 18 i pul: wytatuuje se "fuk me" pod pepkiem.
Ziutek 25: a co jak skonczysz 50?
Asia 18 i pul: se dodam: