Aktywne Wpisy

ck-team +340

IntruderXXL +127
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
źródło: Plecy
Pobierz

źródło: FB98F990-BCB1-4F01-A222-49ABB0F41815
PobierzZresztą kto ją niby tam zainstalował? Borys Budka z Robertem Biedroniem?
@vin42: Jak nie dojdziemy? Zapytaj tych ludzi, co chodzili na protesty. Sam się dopiero na protestach dowiedziałem, kim jest ta cała Lempart. To było serio tak oddolne, jak tylko może być. Ludzie byli po prostu tak w-------i, że szukali gdzie będą protesty i tam dołączali. Strajk kobiet był po prostu w tamtym momencie najlepiej zorganizowany, bo
@Tymajster: XDDDD
pokazesz zestawienie wskaznikow inflacji w europie z tamtych lat?
aaa no tak nie pokazesz bo nie pasuje pod teze xD
@gardzenarodowcami: za to akurat szacun
@gardzenarodowcami: partia tuska glosuje za poparciem kredyt 2% co wiecej proponuje kredyt 0%, a jednoczesnie chce walczyc z inflacja i organizuje protest? niezly fikolek w wykonaniu tuska. co gorsze ludzie to lykaja. nie ma ratunku dla tego narodu.
@gardzenarodowcami: musiałeś przegapić moją uprzejmą prośbę więc zawołam ponownie. W bonusie - dlaczego partyjni koledzy Tuska zaoferowali kredyt 0% i o ile lepiej wpłynie to na gospodarkę niż 2%?
@Tymajster: Tak bo to rząd PO doprowadził do gwałtownej przeceny surowców naturalnych na rynkach światowych, z ropą na czele. Powiedz mi , jakie to konkretne działania rządu doprowadziły do tej deflacji? "Tymczasowe" podwyższenie VATu?
Czy poszedłbyś na marsz w obronie demokracji organizowany przez PIS?