Aktywne Wpisy

bet730 +161
================
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
15. Polska - 34.250
================
TAK! TAK! TAK! Stało się!
W sezonie 2026/27 czyli za około 16 miesięcy zobaczymy 5 naszych zespołów w kwalifikacjach do europejskich pucharów!
źródło: coeff_13.03
Pobierz
iwaify +3
Zastanawiam się nad sensem istnienia.
Nie jestem najmłodsza, połowę życia -+ mam juz za sobą. Nie skarże się a raczej zastanawiam nad tym jak moje życie będzie wyglądać za 20,30,40 lat. Często myślę nad tym co jest po śmierci,ogólnie przemyślam nad umieraniem hmm nawet mnie to fascynuje. Nie jestem typem osoby która ma depresję więc nie patrzcie na mnie z tej perspektywy. Jestem raczej typem wojowniczki która brnie przez życie. Lata lecą
Nie jestem najmłodsza, połowę życia -+ mam juz za sobą. Nie skarże się a raczej zastanawiam nad tym jak moje życie będzie wyglądać za 20,30,40 lat. Często myślę nad tym co jest po śmierci,ogólnie przemyślam nad umieraniem hmm nawet mnie to fascynuje. Nie jestem typem osoby która ma depresję więc nie patrzcie na mnie z tej perspektywy. Jestem raczej typem wojowniczki która brnie przez życie. Lata lecą
źródło: temp_file7106672363236522849
Pobierz

źródło: natura ruskich
Pobierz@Smarek37: z pewnością XD
szczególnie, że internetowy wychodek zwany wykopem, jeszcze niedawno nienawidził Ukraińców a chciał się na na browarek umawiać z Ruskimi. teraz chorągiewka zawiała w drugą stronę i nienawidzi się Rusków a Ukraińcy to nasi odwieczni bracia xd
@panDario: ma ktos poratowac linkiem z zajsciA?
i jeszcze te urojenia, jak to niby na wykopie są obrońcy Rosssiji
Rosji k--w@ nienawidzę za ten cały zasrany Prl, bo się w tym gównie wychowywałem.
Dzieciństwo w komunizmie - No faktycznie masz za co nienawidzić - No chyba że byłeś represjonowany za działalność podziemną, w twoim przedszkolu
wymyślasz sobie jakąś tezę przeciw wykopkowi, po chwili uznajesz ją za fakt i argumentujesz przeciw niemu :D
Przecież to gorsze niż zwierzęta..
Przecież wiadomo, od kogo jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Złapali pewnie snajpera, nie od dziś wiadomo że snajper jako jeniec nie ma lekko.
Oczywiście to nie tłumaczy takiego morderstwa
Kiedyś łamali Palce itp
Oby ukraincy nie robili odwetu na ruskich jeńcach, tylko oby zachód wysłał im coś więcej. W kontekście tego, zwiększenia dostaw po tego typu filmach należy też pamiętać o możliwości preparowania
Ty to jednak jesteś psycholem i to totalnym