Aktywne Wpisy
MangoMangoMango +11
źródło: 1000000899
Pobierz
zajsty +99
W 19 kolejce Harry Kane bez gola.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL19
Pobierz

Ale jak kobieta ocenia tylko wzrost faceta, to już wielkie oburzenie. XD
Swoją drogą mając 1,80 m spotykałem się jakiś czas z dziewczyną, która również miała 1,80 m i chociaż byliśmy równi wzrostem, nie czułem się komfortowo. Była dla mnie jakaś taka za duża.
źródło: Fxq5Hca1_400x400
PobierzChyba żony amiszów, albo kobiety z Sentinelu Północnego xD cyfryzacja jest zbyt ogromna, dzisiaj każda kobieta poniżej czterdziestki korzysta z social mediów.
A po drugie bądźmy poważni, coś takiego jak dyskryminacja na rynku matrymonialnym nie istnieje. Nie da się zmusić kogoś do szczerego pożądania i niewystarczająco atrakcyjni mężczyźni musza się z tym pogodzić.
@saviour: Nie, nie każda. Ty oczywiście wiesz wszystko najlepiej. Pozjadałeś wszystkie rozumy, jesteś najmądrzejszy na świecie, Statystyki mówią o ok. 70%, ale ty wiesz lepiej. Kiedy będzie koniec świata? XD
@epicentrum_chaosu: Chłopie, to właśnie ty brzmisz, jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i był guru życia XD
chłopie, it's time to stop posting.
źródło: debil
Pobierz