@bury256 nie byłem od lat, ale nie widzę nic złego iść z rodziną. Nie widzę nic złego iść do kościoła na ślub, pogrzeb, komunię. Nie uczestniczę aktywnie w mszy, ale ze jestem tam gościem ściągam czapkę, wstaję jak wszyscy wstają. Choinka też stoi na święta. To jest też tradycja a nie tylko rzecz wiary.
@bury256: To ja zapytam w drugą stronę. Jak tam katolicy, nadal nie znacie założeń własnej religii i wybiórczo stosujecie się do 10 przykazań? ( ͡°͜ʖ͡°)
@pokyw123: Wiem. I niewiele mnie to obchodzi. Jeśli ktoś jest cały tydzień #!$%@?, ale przed mszą opowie o tym księciuniowi w konfesjonale, pomijając większość swoich występków, a potem przyjmie do mordy boże ciało, to dla mnie to jakoś niewiele zmienia w kwestii bycia odpadem.
@bury256: narazie jajka to mi twoja stara wyssała tylko... chciała jeszcze #!$%@?ć święconke ateistyczną z ateistycznrgo koszczyczka, ale coś tam Twój stary pod wąsem mamrotał, że syn został sam w domu i pewnie podkrada sałatke jarzynową z miednicy pod ich nieobecność, a to dla gości. Poza tym to grzech śmiertelny, bo miałeś trzepać dywany a nie pindola wujkowi kawalerowi.
@bury256: nie, od bardzo długiego czasu nie byłem i nie mam w planach tego zmieniać. Natomiast wczoraj kiedy jadłeś jebiącą makrelę z puszki, ja delektowałem się pysznym stekiem
@bury256 po #!$%@? właściwie iść i kropić wodą kiełbe i jajka??? Ze wszystkich bezsensownych czynności jakie mogę podjąć w tym czasie ta jest gdzieś na końcu listy.
#ateizm #bekazlewactwa #bekazpodludzi #lewackalogika #katolicyzm
Choinka też stoi na święta. To jest też tradycja a nie tylko rzecz wiary.
Nie, i nie. Pozdro xD
@bury256: Nie byłem. To dzisiaj tę Wielkanoc macie? Po co mi znać wasze żydowskie święta?