Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +57
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vieniasn +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Was od małpiej roboty może i zastąpi ale programistów nie. Dajecie się zwyczajnie nabrać na halucynacje. Widocznie nie macie w ogóle pojęcia o problemach, które próbujecie rozwiązywać razem z czatami.
To jak AI Chaty odnoszą porażki w rozwiązywaniu prawdziwych problemów to głowa mała.
Może to co produkują wygląda przekonująco ale poziom halucynacji jest wręcz przytłaczający. Jak byście przeczytali papery od OpenAI to byście wiedzieli, że rosnący poziom w byciu przekonującym w połączeniu z halucynacjami wystawia użytkowników na rosnące niebezpieczeństwo którego właśnie padacie ofiarą.
W załączniku przykład z mojej wczorajszej "współpracy" z chatem który bardzo mnie rozbawił, najwidoczniej Bill Gates musiał dzwonić i trzeba było szybko odebrać telefon xD
#programowanie #programista15k
źródło: aizastepujeprogramiste_uwazaj
PobierzAle jeżeli jesteś zdania że AI nie ma takiego potencjału, że będzie mógł zastąpić część programistów to proszę bardzo, słucham. Pokaż mi kod chata, czy coś i stwierdź że to jest jego bariera technologiczna i dalszy rozwój tego projektu jest bezsensowny. Zamkniesz
@sotilas: o, I pojawił się naczelny wykopowy niedorozwój xD
@NewBlueSky: chyba nie widziałeś co potrafi midjourney, inaczej byś takich bzdur nie pisał. Masz tu pierwszy lepszy link do obrazków wygenerowanych przez AI https://www.instagram.com/midjourneyartwork/?hl=en
@Need: A czemu nic do stracenia? Spójrz tak: za biurkiem pracuje pi razy oko co trzeci Polak. Zmniejszy się wymiar czasu pracy do 5h dziennie, biurowych zagoni na produkcję albo przyuczy na murarza i będzie gitara.
ja widzę np słabe proporcje i zmiane proporcji pomiędzy zdjęciami w tych sekwencjach. Najprawdopodobniej dlatego, że są to zdjęcia tworzone nie w sekwencji tylko prośba o coś podobnego. Co jasno pokazuje proces odtwórczy. AI nie potrafi tworzyć od 0, jak mówisz mu "daj mi człowieka" to połączy kilka różnych rzeczy i coś wywali, a przy tym oczwyście
@NewBlueSky: a widziałeś to co wysłałem? Wiesz ze AI robi tak dobre fejki ze są nie do odróżnienia? Ostatnio czytałem że jakaś