Aktywne Wpisy

wykop +15
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +82
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

źródło: shopping
Pobierz@zielonykszak będę wybierał dopiero jakieś z dobrymi opiniami
aż mi się przypomniały MEE M2 które miałem 100 lat temu, też były budżetowe bardzo (ale nie aż tak jak te) i były super
ech jeszcze te czasy IEMów niezausznych z niewymiennymi kablami
I były złe, a potem kupiłem deep sleep i w mordę misia. Dałbym i sto
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-nauszne-sony-wh-1000xm4b-czarny?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=435162&utm_campaign=2025-11&utm_term=Sluchawki&ceneo_spo=false&ceneo_cid=dde8c856-e67f-9df6-83fd-c6ee6d70a228
@van-der-staas dej namiar
Zawsze unikałem zatyczek czy słuchawek dousznych na noc bo albo nie robiły roboty, albo wypadaly czy bolały uszy.
Od miesiąca mam jednak Loopy i polecam z całego
źródło: temp_file6663059646018114527
Pobierz@znowuzapomnialemhasla: a nie to oczywiście tylko do funkcjonowania za dnia. Np. pracy zdalnej czy coś. Op nie mówił, że chodzi koniecznie tylko o spanie. Np. kiedyś mieszkałem w bloku z takimi "papierowymi" ścianami i właśnie w ten sposób za dnia sobie pomagałem, a w nocy nigdy hałasów nie było, ale jeżeli w tym przypadku i do snu potrzeba, to oczywiście nauszne słuchawki się nie