Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vulcanitu: co to za magiczne słuchawki za dwie dychy

aż mi się przypomniały MEE M2 które miałem 100 lat temu, też były budżetowe bardzo (ale nie aż tak jak te) i były super
  • Odpowiedz
@Teuvo: u polskiego janusza za stówe ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jak na takie grosze są w sumie dobre, kupiłem je kiedyś ot tak dla hecy i się pozytywnie zaskoczyłem

MEE M2

ech jeszcze te czasy IEMów niezausznych z niewymiennymi kablami
  • Odpowiedz
@vieniasn: to nie takie jak z rossmanna czy cos one naprawde siedzą w uchu nie sa sliskie jedna pare mam na pare dni poki sie woskiem nie zajebia i dają spore wygluszenie chyba cos 38 db sprobuj se
  • Odpowiedz
@vieniasn: lepiej wygodne nauszne słuchawki z Active Noise Cancellation sobie kup. Efekt sto razy lepszy niż zatyczki i pod względem wyciszenia i pod względem wygody niż w ucho sobie coś wpychać ciągle
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/sluchawki/wszystkie-sluchawki/sluchawki-nauszne-sony-wh-1000xm4b-czarny?utm_source=Ceneo&utm_medium=cpc&utm_content=435162&utm_campaign=2025-11&utm_term=Sluchawki&ceneo_spo=false&ceneo_cid=dde8c856-e67f-9df6-83fd-c6ee6d70a228
  • Odpowiedz
i jak spać w tych słuchawkach?

@znowuzapomnialemhasla: a nie to oczywiście tylko do funkcjonowania za dnia. Np. pracy zdalnej czy coś. Op nie mówił, że chodzi koniecznie tylko o spanie. Np. kiedyś mieszkałem w bloku z takimi "papierowymi" ścianami i właśnie w ten sposób za dnia sobie pomagałem, a w nocy nigdy hałasów nie było, ale jeżeli w tym przypadku i do snu potrzeba, to oczywiście nauszne słuchawki się nie
  • Odpowiedz