@Glikol_Propylenowy: A musi sie przebijać do mediów? Masz stronę internetową partii na której możesz przeczytać program.
Tak samo jak z atomem do mediów przebija się, że nikt z opozycji go nie chce i tylko konfa go zapewni, a tu w programie Razem znajdziesz że faktycznie w kwestii energii atom + energia odnawialna. Gdyby nie czytać programu a tylko słuchać wykopków, to nic byśmy nie wiedzieli a obraz mielibyśmy zamglony, jeśli
@raul7788: w poranku radia TokFM 4.04.2023 Michał Gramatyka z partii Hołowni był pytany o ostatnie sukcesy sondażowe Konfederacji. Zapytany o komentarz i o to jaką ofertę ma jego partia dla wyborców, którzy. w sondażach wskazują Konfę zaczął nawijać, że " Konfa to zła partia, bo jej zwolennicy to osoby, które nienawidzą kobiet ". Nie powiem, skręciło mnie z żenady. Nie można być aż tak głupim. Od prawie dekady cała opozycja przegrywa w ten
Bydgoski oddział stowarzyszenia Polski 2050 już od pewnego czasu organizuje akcję zwaną "zupa pod Blankami", czyli organizowanie cykliczne ciepłego posiłku ludziom w kryzysie bezdomności. Jako że Hołownia był w Bydgoszczy, to akcję tym razem zrealizowano z jego udziałem.
Na filmie z tej akcji widać jego z dwoma rodzajami rękawic. W obu parach pracował przy jedzeniu.
Co pozostało z akcji? "Hehe, Hołownia w rękawicach rozmawiał w bezdomnymi, pewnie się ich brzydził"
@Wink: Taki mamy klimat, że jeśli chce zrobić jakikolwiek wynik, to tak, musi, bo inaczej pies z kulawą noga na niego nie zagłosuje, albo w głowach ludzi pozostanie obraz płaczliwego, miękkiego katolika, dodaj do tego duży zawód społeczny jaki sprawił ruch Kukiz 15 a do niego właśnie porównywany jest Hołownia w ustach zwyklych ludzi. Chciałbym, żeby głos mieli jedynie ludzie, którzy są zainteresowani polityka,
@raul7788: Chłop przyszedł z Mam Talent, popłakał się i zajął 3 miejsce w wyborach prezydenckich. To pokazuje jakość polskiego społeczeństwa. I jak tu ma być lepiej?
@pwone: chcesz odejść od głosowania na konserwy głosując na katolską konserwę? Słaby pomysł. No ale dużo lepszy od głosowania na pis albo konfe, więc jak wolisz
@raul7788 -Szymon, musimy pokazać cię wśród zwykłych ludzi, jak ściskasz im dłoń itd. To dobrze zrobi naszym wyborcom. -Ale ja brzydzę się plebsem -Założysz sobie rękawiczki. To tak jakbyś ich nie dotknął. -Dobra, niech będzie ( ͡º͜ʖ͡º)
@raul7788: Już nawet pomijając tę rękawiczkę, wyobraź sobie, że jesteś bezdomnym - wstyd ci przed rodziną, znajomymi, przed sobą, że tak się stoczyłeś. Nie lubisz jak ludzie się na ciebie gapią, wytykają palcami. Nagle przyjeżdża wielki pan Hołowczyc, robi sobie z tobą zdjęcia jak z jakąś małpą w zoo, odjeżdża i wrzuca w neta xD
@raul7788: karakan ani maowiecki nawet w kombinezonach ochronnych by się do takich ludzi nie zbliżyli, bo przecież w Polsce taki dobrobyt, że nie ma problemu bezdomności.
źródło: hhh
PobierzTak samo jak z atomem do mediów przebija się, że nikt z opozycji go nie chce i tylko konfa go zapewni, a tu w programie Razem znajdziesz że faktycznie w kwestii energii atom + energia odnawialna. Gdyby nie czytać programu a tylko słuchać wykopków, to nic byśmy nie wiedzieli a obraz mielibyśmy zamglony, jeśli
Konfa to zła partia, bo jej zwolennicy to osoby, które nienawidzą kobiet
".
Nie powiem, skręciło mnie z żenady. Nie można być aż tak głupim.
Od prawie dekady cała opozycja przegrywa w ten
źródło: Hazmatownia
PobierzNa filmie z tej akcji widać jego z dwoma rodzajami rękawic. W obu parach pracował przy jedzeniu.
Co pozostało z akcji? "Hehe, Hołownia w rękawicach rozmawiał w bezdomnymi, pewnie się ich brzydził"
A sam
@Wink: Taki mamy klimat, że jeśli chce zrobić jakikolwiek wynik, to tak, musi, bo inaczej pies z kulawą noga na niego nie zagłosuje, albo w głowach ludzi pozostanie obraz płaczliwego, miękkiego katolika, dodaj do tego duży zawód społeczny jaki sprawił ruch Kukiz 15 a do niego właśnie porównywany jest Hołownia w ustach zwyklych ludzi.
Chciałbym, żeby głos mieli jedynie ludzie, którzy są zainteresowani polityka,
To pokazuje jakość polskiego społeczeństwa. I jak tu ma być lepiej?
@pwone: chcesz odejść od głosowania na konserwy głosując na katolską konserwę? Słaby pomysł. No ale dużo lepszy od głosowania na pis albo konfe, więc jak wolisz
źródło: Screenshot 2023-04-06 at 17-24-24 kataryna na Twitterze
Pobierz@Glikol_Propylenowy: a kogo jest więcej profesorów uczelni, czy meneli? No właśnie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 25200abf8
Pobierz-Szymon, musimy pokazać cię wśród zwykłych ludzi, jak ściskasz im dłoń itd. To dobrze zrobi naszym wyborcom.
-Ale ja brzydzę się plebsem
-Założysz sobie rękawiczki. To tak jakbyś ich nie dotknął.
-Dobra, niech będzie
( ͡º ͜ʖ͡º)