Aktywne Wpisy
doomzdayzz +535
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
pulsar16 +400
Product owner jest niemożliwy, mówi do mnie: będziemy wydawać aplikację ? bo developer ją programuje :) ja że tak. Poszedł do Rafała i mówi: wujo, chcesz potestować naszą aplikację ? on że tak, a product owner na to: aha, wszyscy testujemy aplikację ;)
Po czym poszedł do biura, wziął myszkę komputerową, daje developerowi i mówi: masz, podłącz, bo siii jest ;) (dmuchaj, chcę zobaczyć kawałek kodu, mniam mniam). ;)
#programowanie
Po czym poszedł do biura, wziął myszkę komputerową, daje developerowi i mówi: masz, podłącz, bo siii jest ;) (dmuchaj, chcę zobaczyć kawałek kodu, mniam mniam). ;)
#programowanie
Niektórym to pomaga. Ja tam wolę ciszę. Chociaż czasami wypuszczę jakiś cichy jęk :D
przy cięższych seriach może faktycznie pomaga psychologicznie ale Małecki od zawsze darł japę bez powodu.
Ostatnio do mnie taki jeden wyskoczył bo mu brakło pary i p--------ł dumbellem w swój pojemnik z jakąś biała paszą, która się rozbyzgła po podłodze. I ten z ryjem na mnie, że to moja wina akurat tamtędy przechodziłem, gdzie on chciał zrzucić ciężar xD. Odpowiedziałem tylko weź się człowieku ogarnij pa jaki chlew zrobiłeś. I nara. A był tak z 3x