Aktywne Wpisy
mam_spanko +692
Bobby_Peru +305
#wroclaw #anonimowemirkowyznania #pytanie #zalesie
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
Szukam jakiegokolwiek ludzkiego miejsca do spania/pomieszkania, z jakimkolwiek sanitariatem. Za udostępnienie takowego, mogę pracować, od ręki, od jutra.
Zasadniczo nic nie umiem.
Ostatnie naście lat (minus ostatnie 2) prowadziłem swój własny sklep dla pasjonatów, za swoje własne piniendze. Zatrudniałem ludzi. Zarabiałem, było mnie stać. Wcześniej pracowałem w poważnych firmach.
Umiem rozmawiać z ludźmi, nie tylko jako "handlarzyna". Umiem "ogarniać tematy", umiem się dowiedzieć, umiem sobie radzić, umiem rozwiązywać problemy, umiem spiąć dupę...
No to trombka odleciał z jego zapałem napewno się uda ???? KRÓL ????
https://youtu.be/mVKZWcufHXA
A nie, dwa błędy, bo gość nie ma pojęcia jak chce to marzenie spełnić w sumie. Dwie wille ok, ale z czego? Jak na razie to Adamczyk może sobie apartament w LA kupować, ale Tronba? Co on umie? Gdzie zagra? Xddd
https://www.youtube.com/watch?v=gdqCGphpQvY
A co ciekawsze to jest totalnie śmieszne. Taka sytuacja:
Masz Spółkę, przykładowo budujecie domy, wynajmujesz koparkę gość Ci wystawia fakturę za wynajem takiej koparki przykładowo 50k, wasz kapitał zakładowy
@Hagis6: Płaci się zus jak się jest jedynym wspólnikiem a tromba jest, co do dochodowego to CIT ma dwie stawki 19% i 9%
A podatek dochodowy i tak musi zapłacić jako osoba zatrudniona w spółce od pieniędzy które dostaje od spółki, więc de facto może być podwójnie opodatkowany przez to
Zgadza się, zdecydowanie jest to droższe, co do reszty - możesz mieć rację, dobrze, że to dopowiedziałeś :) Opisałem tylko to co sam wiedziałem, a co