Wpis z mikrobloga

W szkołach panuje kolesiostwo, tak to niestety wygląda wśród kasty nauczycielskiej. Będą Cie gnoić za własne zdanie, bo jak mogłeś śmieć powiedzieć coś o nas, Wielkich Nauczycielach bez skazy.

@Revvvvvvvvvvvvvvvv: tak jest wszedzie, w kazdym miejscu w zyciu. Albo bedziesz siedziec cicho i przytakiwac albo glosic prawde i sprawiedliwosc czyli walczyc z "wiatrakami" i obrywac na kazdym kroku.
  • Odpowiedz
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Nastepnym razem zagraj "Va bank" i zapytaj ich czy kuratorium sie ucieszy jak zostana gwiazdami internetu i czy beda tacy wyszczekani w "mediach".

Powiedz ze idziesz do psychologa, terapia, rozplacz sie nawet teatralnie.

Twoja "slabosc": Twoja
  • Odpowiedz
@PlanetHell: @Niedobry: czytacie w ogóle te posty? OP za miesiąc kończy edukację w tej szkole.

Co do całej sytuacji, farsa. Inna sprawa, że ja na pewno nie miałbym tyle dynaminy i odwagi, by się w ogóle odezwać i zaprotestować przeciwko jej kontrowersyjnej opinii, o której wspomniałeś 2 tygodnie temu, wskutek czego do całego zamieszania by w ogóle nie doszło. A już z pewnością nie miałbym mentalu na to,
  • Odpowiedz
@hehexdlollmao: mówiłem, bo z tego co czytałem najpierw do dyrektora trzeba i dopiero potem kuratorium. Tak to bym tam zgłosił najpierw

@Niedobry @PlanetHell @Nieznajomy_U_Bram @------ @Malala7 ehh kusi te kuratorium, ale ja za miesiąc mam mature to chyba nie ma co dymów robić, chociaż naprawde co w tej szkole sie o--------a to by trzeba było nagłośnić, ale nie chce żeby mnie miesiąć przed końcem wyrzucili
  • Odpowiedz
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: Kasta nauczycielska to największe siedlisko skur&$syństwa jaka istnieje zaraz po politykach, miałem takiego znajomego nauczyciela od angielskiego w liceum i technikum. Nigdy nie widywałem bardziej radosnego, niż w chwilach, kiedy mógł poopowiadać, jak to udupił jakąś laskę albo typka albo postawił pałę z odpowiedzi.

A historyjek o plotach, jakie "pedagodzy" rozpowiadali między sobą o uczniach w pokoju nauczycielskim można byłoby grubą książkę zapełnić.
  • Odpowiedz