Wpis z mikrobloga

@Mrocznyeniu:
„Istnieje tylko Zło i Wielkie Zło, a za nimi oboma, w cieniu, stoi Bardzo Wielkie Zło. Bardzo Wielkie Zło, Geralt, to takie, którego nawet wyobrazić sobie nie możesz, choćbyś myślał, że nic już nie może cię zaskoczyć. I widzisz, Geralt, niekiedy bywa tak, że Bardzo Wielkie Zło chwyci cię za gardło i powie: „Wybieraj, bratku, albo ja, albo tamto, trochę mniejsze”. (…) Mniejsze zło istnieje, ale my nie możemy
  • Odpowiedz
Wielu nauczycieli to przegrywy i nieudasy, których gnębili w szkole i teraz oni z chęcią wykorzystują swój wymuszony autorytet, żeby się odegrać na uczniach.

@sierramikebravo: prawda, ego w kosmosie.

@dziacha p0lskie szkoły to żart, zaorać ten system w p---u i zbudować na nowo, inaczej się nie da. Jeszcze nieudacznicy będą o podwyżki
  • Odpowiedz
Bo klasa mnie zbytnio nie lubi + to są ogromni konformiści, nie ma szans, że by się z dyrekcją nie zgodzili xd

@Revvvvvvvvvvvvvvvv: albo wszystko co się działo w szkole obróciło się przez kilkanaście lat o 180 stopni (w co nie wierzę - grupy ludzi zawsze są takie same), albo kłamiesz.

Po pierwsze - skąd wiesz, że inni uczniowie to "konformiści", skoro jesteś odrzutkiem i ich nie znasz?
Po drugie -
  • Odpowiedz
Nie zapomnę jak w gimnazjum babeczka od matematyki zaczęła na mnie drzeć ryj bo nie umiałem zrobić zadania przy tablicy. W czasie darcia ryja powiedziałem jej, że drzeć to się może na swoje dzieci i poszedłem usiąść do ławki. Tak ją zamurowało, że nic nie powiedziała xD
  • Odpowiedz
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: ludzie to strasznie prymitywne zwierzęta uwielbiające karmić swoje ego m.in. siedzeniem na górze moralnej. Daje im to poczucie bycia lepszymi od tych wszystkich "debili" naokoło. Paradoks jest taki że każdy gardzi wszystkimi i uważa się za najlepszego i potem są różne dziwne sytuacje.

Co do ciebie powiem krótko: jesteś frajerem. Frajer czyli osoba która żyje w świecie który nie istnieje i przestrzega zasad które nie istnieją. Na przykład że
  • Odpowiedz
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: kolega jak odebrał świadectwo ukończenia szkoły, to poszedł do nauczyciela, który go gnębił, żeby się pożegnać: - "chciałbym tylko panu powiedzieć, że tak naprawdę jest pan cienki jak drzwi od łazienki" ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A na marginesie: idź do mediów (myślę, że wiem, które portale się tym zainteresują - bo główny ściek na pewno nie)
  • Odpowiedz
@Bover: panie mądry:

po 1 "skąd wiesz, że inni uczniowie to "konformiści", skoro jesteś odrzutkiem i ich nie znasz? " no nie wiem, bo siedze z nimi 4 lata w 1 klasie i jednak widze jak sie zachowują? to, że nie wiem co w weekend robili, nie znaczy że nie znam ich osobowości xD poza tym napisałem, że mnie zbytnio nie lubią, nie że siedze sam i do nikogo sie nie odzywam.
  • Odpowiedz
@Niedobry: nie wiem o co cho ale ponoć to on jest normalny a nauczyciele p----------i, więc nie wiem po co mu radzisz żeby robił jakieś sztuczne dramy. Niech nagra co trzeba i powinno wystarczyć.
  • Odpowiedz