Aktywne Wpisy

yourgrandma +32
#wykopoweprzeboje
Zgodnie ze wczorajszą zapowiedzią jako że skończyły nam się kategorie piosenek do wybrania, pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje na kategorię, której ma dotyczyć konkurs. Będzie wybrane 5 przeze mnie i będą to kategorie 5 następnych edycji, a pierwszą z nich wybierzemy jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby nie było powtórzeń, to przedstawiam w spojlerze listę dotychczasowych edycji
Zgodnie ze wczorajszą zapowiedzią jako że skończyły nam się kategorie piosenek do wybrania, pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje na kategorię, której ma dotyczyć konkurs. Będzie wybrane 5 przeze mnie i będą to kategorie 5 następnych edycji, a pierwszą z nich wybierzemy jutro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żeby nie było powtórzeń, to przedstawiam w spojlerze listę dotychczasowych edycji
źródło: yVKJJZ
Pobierz
#podciaganiezwykopem
85 030 - 183 = 84 847
Zacząłem ćwiczyć z wykopem 4 grudnia 2023 roku i od tego czasu zrobiłem 13 462 podciągnięcia ᕦ(òóˇ)ᕤ. Dziś:
183 podciągnięcia w 14 seriach (liczby jak na screenie), nogi składam w krzesełko by
85 030 - 183 = 84 847
Zacząłem ćwiczyć z wykopem 4 grudnia 2023 roku i od tego czasu zrobiłem 13 462 podciągnięcia ᕦ(òóˇ)ᕤ. Dziś:
183 podciągnięcia w 14 seriach (liczby jak na screenie), nogi składam w krzesełko by
źródło: 1000003972
Pobierz

@Revvvvvvvvvvvvvvvv: jakichś ლ(ಠ
„Istnieje tylko Zło i Wielkie Zło, a za nimi oboma, w cieniu, stoi Bardzo Wielkie Zło. Bardzo Wielkie Zło, Geralt, to takie, którego nawet wyobrazić sobie nie możesz, choćbyś myślał, że nic już nie może cię zaskoczyć. I widzisz, Geralt, niekiedy bywa tak, że Bardzo Wielkie Zło chwyci cię za gardło i powie: „Wybieraj, bratku, albo ja, albo tamto, trochę mniejsze”. (…) Mniejsze zło istnieje, ale my nie możemy
@sierramikebravo: prawda, ego w kosmosie.
@dziacha p0lskie szkoły to żart, zaorać ten system w p---u i zbudować na nowo, inaczej się nie da. Jeszcze nieudacznicy będą o podwyżki
@MajkelEm: jak ktoś z jakiejś gazety to czyta to zapraszam pw ( ͡° ͜ʖ
@Revvvvvvvvvvvvvvvv: albo wszystko co się działo w szkole obróciło się przez kilkanaście lat o 180 stopni (w co nie wierzę - grupy ludzi zawsze są takie same), albo kłamiesz.
Po pierwsze - skąd wiesz, że inni uczniowie to "konformiści", skoro jesteś odrzutkiem i ich nie znasz?
Po drugie -
Co do ciebie powiem krótko: jesteś frajerem. Frajer czyli osoba która żyje w świecie który nie istnieje i przestrzega zasad które nie istnieją. Na przykład że
A na marginesie: idź do mediów (myślę, że wiem, które portale się tym zainteresują - bo główny ściek na pewno nie)
po 1 "skąd wiesz, że inni uczniowie to "konformiści", skoro jesteś odrzutkiem i ich nie znasz? " no nie wiem, bo siedze z nimi 4 lata w 1 klasie i jednak widze jak sie zachowują? to, że nie wiem co w weekend robili, nie znaczy że nie znam ich osobowości xD poza tym napisałem, że mnie zbytnio nie lubią, nie że siedze sam i do nikogo sie nie odzywam.