Aktywne Wpisy

Bunch +14
Genetyka! ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zobaczcie jak niektórym nie dużo potrzeba aby z przeciętniaka stać się mega przystojnym facetem. Największa zmiana chyba na przykłądzie Cavilla jest widoczna tutaj.
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
Dokonano symulacji jak prezentowaliby się znani przystojni aktorzy gdyby natura "obdarzyła" ich innym układem włosów na głowie. To jest w sumie straszne jak fryzura z grzywką poprawia wygląd faceta.
#barber #fryzjer #ryzurymeskie #ciekawostki
źródło: Onie-Onie
Pobierz
Huptys +11

źródło: temp_file.png7543617038602815669
PobierzSam OP @R_O_T_T_E_N: pisze ^
Tymczasem @pilkarskiswir nie dostrzega hejtu na aktorkę, która grała Ellie xD
@dqdq1: mnie smuci, że w imię jakichś chorych inkluzji wpycha się brzydkich. Ona wygląda wręcz karykaturalnie. Momentami nie wiadomo czy ma downa czy tylko FAS, czy może sama zaraziła się kordycepsem i zaraz zacznie klikać jak p------a.
@dqdq1:
No chyba nie. Gra twarzą u niej kompletnie leży. Ma minę jak Izabella Scorupco 100% czasu.
Popatrz co pokazała aktorka wcielająca się w córkę Joela, ze skrawkiem czasu antenowego Ramsay.
Postaci powinny zachowywać te cechy fizyczne które wpływają na fabułę. Jeżeli Triss
@kisiel95 To akurat bujda bo w kinie są potrzebni ludzie o rożnej urodzie.
@Wejszlo ale w przeciwieństwie do książek adaptacje gier w taki odtwórczy sposób nie maja zbytnio sensu. To już lepiej sobie puścić wszystkie cutsceny i dialogi na yt.
Rozumiem rozwijać growe uniwersum przez filmy i seriale ale niech
@pilkarskiswir: Tak, jak w przypadku Gry o Tron większość widzów nie czytała książki, tak samo w przypadku tego serialu oglądający w większości raczej gry nie znają. Jak się okazuje nawet dla fanów gry dokładny wygląd postaci nie stanowi przeszkody w tym, żeby serial oglądać, więc ostatecznie osoby odpowiedzialne za obsadę wykonały dobrą robotę.
TLOU zaczynałem oglądać że spora rezerwa do tej aktorki, ale jak kończyłem to w zasadzie cała awersja do niej mi przeszła. bardzo dobrze mi się oglądało z nią w roli Elli
te same wykopki: uuuu...brzydka jakaś, nie piękna, co to za standardy ? ¯_(ツ)_/¯
@Eneduerikuzfakiem: no nie bardzo, wykopowe przegrywy zgodnie przyznają że wszystko się kręci wokół wyglądu i że powodem ich niepowodzenia jest to jacy się urodzili, nie obwiniają julek o to że ich nie chcą tylko o hipokryzję
A nawet jakby mogli, to raczej nie mają z czego wybierać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@dqdq1: ależ nigdy tak nie było xD