Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

johnkashtan +39
Proszę państwa, dostaję wasze podziękowania w listach, telegramach oraz pocztą pantoflową. Jest mi oczywiście bardzo miło, choć jedyne co robię, to nałogowo naduszam zielony krzyżyk przy waszych anonsach. Jednakowoż, jestem zawiedziony jakością podsumowania mojej aktywności na tej oto stronie internetowej. To z kim dyskutuję jest mocno losowe, bo większości tych pseudonimów nie kojarzę, a i dość rzadko komentuję to czym dzieli się QRQ, ale zawsze plusuję. Podobnie to się ma do top
źródło: podsumowanie-2025
Pobierz

źródło: temp_file.png7543617038602815669
Pobierz-A jestes podobna?
-Nie no tego nie powiedzialam XD
@calinowski: [potrzebne źródło]
@pilkarskiswir: serio?
@dqdq1: Fakt, to jest plus, ale jeszcze większym plusem by było, jakby po prostu starali się odwzorować jak najwierniej wygląd danej postaci. Jeśli ktoś jest przystojnym blondynem w książce, niech taki będzie też aktor w adaptacji filmowej. Jeśli ktoś jest parchatym grubasem w grze, niech tak go odwzorują w serialu. Tylko tyle i aż
źródło: 420684b12e9f49b8e4cb
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Wątpliwości co do tego od poczatku nie miałem, bo jako Lady Mormont z Gry o Tron od razu mnie kupiła.
A w TLOU wreszcie nastolatkę grała osoba która faktycznie jak nastolatka wygląda, mimo że już nastolatką nie jest. Przy dobrej charakteryzacji wiarygodnie wypadnie w drugim sezonie