Aktywne Wpisy

sylwke3100 +2
Jakie są wasze sukcesy życiowe?

Runaway28 +5
#przegryw jeżeli moglibyście wygladac jak jakis aktor, kogo chcieli byście mieć wygląd?
Ja zaczynamz zdecydowanie chciałbym wyglądać jak Dolph Lundgren
Ja zaczynamz zdecydowanie chciałbym wyglądać jak Dolph Lundgren

Dawno nic nie pisałem o sobie, więc zrobię mały update bo pewnie z 3 osoby kiedyś mnie tutaj śledziły.
Aktualnie skończyłem okres mostka, 6 tygodni na 350mg testosteronu w skali tygodnia.
Siła spadła, bf troszkę wzrósł, wypłaszczyło i ogólnie jest #!$%@?.
Od tygodnia wróciłem na obroty, do cyklu dodane zostały npp i bold w małych dawkach, nie będę pisał ile żeby jakiś piesek Połyka2703 się nie pruł. Oprócz tego zostało wdrożone gh w ilości 10iu na dzień, w sumie to może i 12iu bo w grudniu tak endogenic posypał. ????
Trening 5x w tygodniu, 3x góra, 2x dół, dla mnie najlepsza opcja obecnie. Kalorie na poziomo 3,5-4,5k dziennie w zależności od dnia.
Chcę troszkę rozbujać mój instagram, dlatego zrobię mały konkurs. Ogólnie możecie z mojego insta sporo wiedzy, co tydzień organizuje Q&A i takie publiczne i takie anonimowe, więc jeśli ktoś się wstydzi to również nie problem.
Konkurs polegał będzie na zgadnięciu ile cm mierzy moje udo i będzie trwał do niedzieli.
Do jednej liczby po przecinku oczywiście, np. 70,6.
Udział w konkursie biorą osoby które zostawią +.
Dla chętnych zapraszam do obserwacji mnie również na insta - L e w u s _ k u l t u r y s t a.
Nagroda do wyboru.
50zł przelew blik lub 100zł przelew na wybrany przez Ciebie cel charytatywny.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #dieta #pokazforme #pokazmorde #rozdajo #konkurs
@Lewusx: Piękna reklama, że tylko towar robi robotę (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Do jednej liczby po przecinku oczywiście, np. 70,6." .. #!$%@? konkurs, skislem fest xD
@Lewusx: 21,37"
A mirek robi dobrą robotę i odpowiada za darmo na miliony pytań.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Lewusx: ik dat feel bro