Wpis z mikrobloga

Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem tylko prywatne informacje).
To jakoś dziesiąta blokada, którą dostałem w tym roku, w większości z powodów, których nie rozumiem.
#tinder #randkujzwykopem
aepor - Powiedzcie mi czy jest złego lub nietaktownego w tym co napisałem (zamazałem ...

źródło: asdfaf

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@aepor no pewnie opisałeś właśnie ją xD

@mishka49: Nie wyglądało na to. Bezdzietna, całkiem ładna. Ale jednak możliwe, że jej ego było bardzo kruche.
  • Odpowiedz
@aepor: gdybym a dostała taką wiadomość, to bym już wiedziała że koleś po drugiej stronie to jakiś frustrat, który ma jakieś braki i ma pretensje do kobiet że one mają jakieś standardy
każdy ma prawo szukać ideału i są faceci którzy są ideałami
  • Odpowiedz
@Feministka2000: "standardy", #!$%@? pindy szukajace facetow spoza ich lig, no ale witamy na online dating, a potem placz, czemu 10/10, ktory sobie akurat ulzyl bo mial cisnienie nie chcial grubej kwoki jako partnerki zyciowej xD no ale dobrze mu odpowiedzialas, niepotrzebnie @aepor wyjechales z calym tematem "ksiezniczek", trzeba bylo zaczepnie cos napisac zamiast takich smetow i narzekania.
  • Odpowiedz
@tlenekciemiezcanu: nie do końca. Wystarcza że np. facet będzie z tej samej ligii ale dodatkowo ultra przystojny, albo z tej samej ligii ale kasiasty. Coś żeby się opłacało. Redpill to polecajki z kursami tańca i modnym ubiorem
  • Odpowiedz
@aepor widać że bardziej od partnerki szukasz aby sie komu wyżalić i taki efekt. Też bym nie tracił czasu na księciunia który od razu wyrzyguje wszystkie żale.
  • Odpowiedz
@aepor: Według mnie nie, sama tak pisałam (tj. narzekałam na poznawanych mężczyzn) jak jeszcze korzystałam z Tindera. Aaaale, jest to raczej średnio odbierane :P Więc spróbuj żale zostawić na późniejszy etap znajomości i nie mów o "księżniczkach", bo to jest takie typowe.
  • Odpowiedz
Jeśli kobieta samodzielnie może osiagnąc to co pomagałby facet, to facet niepotrzebny.

@Feministka2000: Jeśli. Tylko większość kobiet ma z tym problem, a srają wyżej niż dupę mają
  • Odpowiedz