Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@bastek66 pierwsze widzę, to ty na tym zdjęciu? I o co z tą śmietaną chodzi? To z okazji jakiegoś święta? Weź wytłumacz, nie wstydź się
  • Odpowiedz
Ale zdecydujcie się neuropki czy kuce są samotnymi przegrywami czy mają jednak żony.

@bastek66: nie rozwadniaj dyskusji. Mnóstwo jest głosów tutaj, które oświadczaja, że chcą głosować na Konfederację tylko po to, żeby zrobić na złość innym. Staram się im przemówić do rozsądku.
Twoje p---------e to tylko jakieś sztuczki erystyczne dla rozmycia tematu.
  • Odpowiedz
@Tasde: To twoje koleżanki z klasy Aśka, Jolka, Baśka i Jarosława.
@Tymajster: Ojoj czyli przyznajesz się że p---------e jak potłuczeni w swojej propagandzie że wyborcy konfy są nieletni.
  • Odpowiedz
  • 0
@bastek66 dobra, już rozumiem. Masz ciężką traumę dlatego swoje traumatyczne przeżycia przypisujesz innym, bo twój mózg podświadomie walczy z przykrymi doznaniami.
Idź kolego na terapię bo jak tego nie przepracujesz to się jeszcze wyhuśtasz
  • Odpowiedz
Ojoj czyli przyznajesz się że p---------e jak potłuczeni w swojej propagandzie że wyborcy konfy są nieletni.

@bastek66: Nie. Ja przyznałem, że to ty pierolisz bez sensu.
Przekaz tego wpisu jest taki, że Bosak chce wprowadzić ostre prawo antyaborcyjne. A ty tylko tu latasz i próbujesz jakichś tanich sztuczek, bo sam wiesz, że to co jest tu mówione o Bosaku to prawda.

Więc proszę cię jeszcze raz. Nie śmieć.
  • Odpowiedz
@Tasde: Na terapię? Myślałem że wy pisowcy tylko spowiedź uznajecie.
@Tymajster No sorry ale sam wspominasz żony kucy których przez całe lata istnienie negowaliście z kolegami. Czas się wreszcie zdecydować.
  • Odpowiedz
@aulus

problemem jest większy zamordyzm czyli przymusowy pobór.

Zostawmy Ukrainę na pastwę Rosji, miejmy z nimi większość wschodniej granicy to na pewno nie będzie obowiązkowej służby.
  • Odpowiedz
@Pawel993: a w jaki sposób ma mnie dotknąć ten „katoliban”? Aborcji nie będę wykonywać (jak już to za granicą, bo mnie stać), ślubu gejowskiego nie planuje. Straszycie ludzi, a tak na prawdę 90% społeczeństwa nie odczuje różnicy
  • Odpowiedz
Im większe poparcie dla Konfederacji tym ostrzejsza będzie tam walka o miejsca na listach i wpływ na kampanię. A to skończy się jakimś rozłamem. Już pis o to zadba.
  • Odpowiedz