Aktywne Wpisy

szczypawka +5
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać

Bloodhorn +104
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+

Nadal nazywajcie nas "szurami", "konfiarzami", "kucami", "konfabulantami", "faszystami".
Ja byłem zniechęcony Konfederacją jako stały wyborca, ale teraz nabrałem wiatru w skrzydła i nadzieję na zmianę
Zapewne tak samo czuje kilkaset tysięcy zrezygnowanych do tej pory wyborców.
Więcej newsów, artykułów, filmów, reportaży i wyzywania Konfederacji - poprosimy o więcej!
#konfederacja #polityka #bekazpisu #bekazlewactwa #neuropa
@antywojo: konfederacja w 2019 według late poll miała poparcie aż 7% wśród przedsiębiorców i chyba był to najgorszy wynik spośród partii, które weszły do sejmu XD
owszem, zdaję sobie sprawę, że może być odwrotnie, ale musisz przyznać, że mamy wielką wyborcza niewiadomą
@antywojo: obecnie to pasuje do "silnych razem" na twitterze, normalnie zaje*stą rozrywkę mi dzisiaj dają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@antywojo: Nie ma sprawy.
Konfederacja schowała kwestie światopoglądowe (w tym Brauna), zrobiła jedno wielkie czyszczenie Internetu z kwestii kontrowersyjnych i wdrożyła spójny przekaz na swoje socjale. Więc jeżeli czułeś się zniechęcony, a nagle poczułeś wiatr zmian, to po prostu uległeś ich kampanii socjotechnicznej, zostałeś zwyczajnie zmanipulowany.
Niestety z nacjonalizmu wyrasta się rzadziej, a Konfa to partia nacjonalistyczna, dlatego lepiej trzyma wynik w starszych grupach wiekowych.
No i do tego dochodzi foliarstwo, który od lat w Polsce rosnie w siłę, a Konfa to dla nich jedyny wybór.
Poza tym jezeli jesteś gotów poświęcoc życie w nowoczesnym liberalnym lraju, aby może gdzieś jakiś podatek obniżą to xd
Toć nawet sam Mentzen twoerdzi, że z
@Tymajster: wiesz, jeśli zbierzemy znaczny % populacji, znacząco przewyższający np. zwolenników Lewicy, to dla nas foliarzami jesteście wy
@Tymajster: uwielbiam to stwierdzenie bo po nim mozna zadac pytanie:
I dorasta sie do?
No dalej. Powiedz do glosowania na ktora partie sie dorasta. Chetnie kogos dzisiaj zaoram.
Cieszę sie, że uwielbiasz to stwierdzenie. To znaczy, że lubujesz się w prawdzie.
@Tymajster: CZYLI?
Wstydzisz sie podac konkretu? Jakie to oryginalne...
Czy chcesz, żebym.ci podał dokładny raport na jakie partie głosują byli wyborcy Korwina? Nie wiem czy taki jest. Wygoogluj sobie.