Aktywne Wpisy
Tyrande +11
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +42
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
#przegryw
@lezese: To samo piszą o Holandii...
Rozumiem, że robisz pewnie za psie pieniądze, ale ile udaje ci się zaoszczędzić coś z tego w porównaniu do Polski?
Co? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak już cię zaczepiłem to mam pytanie, masz jakieś plany? Bo to strasznie przygnębiające siedzenie z patolą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie pracowałem za granicą, ale z tego co rzuciło mi się w oko to należy unikać agencji, bo robią w ciula na czym się da, no i trzeba podszkolić język żeby nie dać sobą
@Glikol_Propylenowy Chciałbym się z tobą zamienić.