Aktywne Wpisy

Bunch +26
Zostałem okradziony przed chwilą w tramwaju. Miałem płaską, prostokątną przesyłkę i nie chcąc zajmować nią w tramwaju dodatkowego fotela położyłem na tych płaskich, specjalnie do tego przeznaczonych miejscach. Wybrałem sobie miejsce siedzące tyłem do niej w myśl zasady "cudze, nie ruszaj". Nie była ona dla mnie na tyle wartościowa by przy niej koczować. Poza tym chciałem sprawdzić kondycję dzisiejszej kultury w transporcie zbiorowym. I... zostałem okradziony. Wstaje na swoim przystanku, chcę wysiąść
mahoone +26
#slubodpierwszegowejrzenia Cukrzyś i MAGda nie są już razem. Wiem bo wszyscy w Dębicy wiedzą.

Dużo składników, ale naprawdę łatwiej jest kupić niż wynająć :)
A teraz masz kredyt 1500 i najem 2000 za ten sam standard. Sytuacja moja, w moim kochanym mieście powiatowym.
banku w ogóle nie interesuje czy tego kogoś stać na najem, co ich to obchodzi gdzie obcy ludzie mieszkają. Ich interesuje czy bedą w stanie spłacać kredyt.
@yhbgrobdoivbvwamsv: nie masz o tym pojęcia, prawda?
@yhbgrobdoivbvwamsv: Właśnie przedstawiasz tu koronny argument czemu banki muszą chronić ludzi bez wiedzy ekonomicznej przed ich głupimi decyzjami.
Słyszałeś o czymś takim jak zmienna stopa procentowa?
Wiesz, że kredyt hipoteczny to zobowiązanie na lata na spłate kilkuset tysięcy a wynajem to miesięczny koszt z jakimś, małym zabezpieczeniem który zawsze możesz ty lub wynajmujący zerwac?
Wielcy powazni inwestorzy xD
@TompsonzPolski: o prosze, zalozenia z dupy xD a czemui nie rata kredytu