Aktywne Wpisy
kobiaszu +373
Chyba faktycznie trzeba prawnie wymuszać fabryczne ograniczenie prędkości bo inaczej się bydło nie nauczy i będzie jeździć z sądowym zakazem. Jaki sens homologowac pojazdy które jadą więcej niż te 180km/h jeżeli nie ma u nas w kraju drogi która pozwala legalnie tak szybko jechać? Niech se przyspieszają do setki w 3 sekundy ale kaganiec na 180km/h i koniec. Do tego surowe kary za ściąganie ograniczeń i problem się zmniejszy. W dzisiejszych czasach
sebek_r +195
Komentarz do tego, że Volvo chce fabrycznie ograniczyć prędkość w swoich samochodach. Nazywanie "mentalnymi niewolnikami" ludzi, którzy chcą bezpiecznie poruszać się na drogach xD Chcesz jeden z drugim sobie p-----------c to wypad na tor wyścigowy i parkuj tam swojego gruza bez homologacji, a nie stwarzaj zagrożenie na drogach, gdzie normalni ludzie chcą bezpiecznie podróżować.
#samochody #wypadek #majtczak
#samochody #wypadek #majtczak
rekrutacja na bezpłatny staż w 2023:
ehh its over dla biedaka i wieśniaka
#it #programowanie #programista15k
true w c--j bracie, ale zaraz ktos przyjdzie i powie, ze p--------z farmazony
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Tak było, ci wszyscy absolwenci z wyższym wykształceniem co wstawiają swoje CV na przeróżnych grupkach i że mogą nawet za półdarmo na początek robić byleby expa nabić to tak naprawdę 8k+ na rękę chcą. A to jaki poziom to już inna sprawa.
rozmowa: spring, hibernate, rest, soap, groovy, Kafka, zaawansowany francuski
tak wygląda własnie produkcja "magistrów inzynierów informatyki" w tym kraju, każdy ma
Takie pytania to ja miałem na stażu w 2018. Nie sądzę żeby wtedy mid miał takie pytania jak stażysta xD
Ile razy zostałem zghostowany po np. 10h poświęconych na zadania i rozmowy
@Cineczeq: A może ty jesteś jakiś upośledzony podczas rozmów kwalifikacyjnych i odstraszasz od siebie rekruterów?
I to w końcu masz firmę i zatrudniasz ludzi czy szukasz od 2 miesięcy pracy w Javie? xDDD