Aktywne Wpisy
zloty_wkret +100
Dlaczego świadomi mężczyźni wybierają za żony 10-15 lat młodsze od siebie dziewczyny?
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
R_O_T_T_E_N +870
Rozumiem że pakiet Office to podstawa i to jestem w stanie ogarnąć, ale co dalej? Jakieś konkretne programy albo umiejętności które się teraz ceni na rynku pracy?
Kompletnie nie siedzę we współczesnych trendach, od skończenia technikum pracowałem na produkcji, magazynie, teraz jeżdżę na TIRach ale nie chcę całe życie tkwić w gównopracach
#praca #pracbaza #korposwiat #pytaniedoeksperta
Nie chodzi o samo klikanie w Excelu jak małpa, ale wiedzę ogólną/specjalistyczna na dany temat, którą nabywa się w trakcie studiów. No i aspekt społeczny, ludzie po studiach mają jakby to powiedzieć - wielkomiejskie obycie? Potrafią się zachowywać w oczekiwany sposób, potrafią funkcjonować w strukturze korporacyjnej, nawet jeżeli jest to dla nich wysiłek i
@staryalkus: i teraz jak ten głupek szukasz pracy na wykopie
@staryalkus: ale będziesz, boś leń:p
Co widać po poście i twoich odpowiedziach xd
Całe szczęście rynek weryfikuję takie osoby:p
@staryalkus: pogadanie z brytyjskim plebsem o pogodzie czy zamówienie smażonej ryby w knajpie, a używanie formalnego angielskiego w korpo to co innego.
@staryalkus:
Języków. Jest ogromne zapotrzebowanie na pracowników z niemieckim, francuskim. Księgowość, obsługa klienta, logistyka, administracja, HR - w zasadzie wszystkiego się idzie nauczyć od podstaw. Nie musisz mieć studiów kierunkowych w ogóle, u nas pracują ludzie po pedagogice, filologii..
Nie przejmuj się głosami ludzi powyżej, że się nie da, że bez studiów to czy tamto.
Pracowałem na service desku z ziomkiem że średnim, który budował mosty i drogi, ale
Na podstawowej maturze z agola masz wszystko to, czego potem używa się w korpo typu ssc/gdc.
Angielski dzisiaj znają ludzie pracujący w bierze, na tirach czy na produkcji. I większość z tych ludzi jakby uwierzyła w siebie to zastąpi bez problemu po krótkim treningu ziomka z Service Desku handlowego albo klepacza fakturek.
Angielski dziś zna każdy