Aktywne Wpisy
assninja +330
Oho grubasy znowu coś stękają że im za ciepło xD
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
Lato to same zalety:
- mniejsze rachunki za ogrzewanie
- dłuższy dzień, dłużej jest jasno
‼Uwaga Bardzo Pilne Zaginęła Daria Gąsiorek , 16 lat‼
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
#morag #warminskomazurskie #gdansk #gdynia #sopot #trojmiasto #pomorskie #calapolska
❗️❌Bardzo wszystkich prosimy o maksymalną ilość udostępnień postu , istnieje realne prawdopodobieństwo , że zdrowie lub życie zaginionej może być zagrożone - jak przypuszczają bliscy zaginionej biorąc pod uwagę fakt , że ostatnie połączenie telefoniczne (przez Kamerkę) z Darią zakończyło się tym , że ktoś wyrwał jej telefon z ręki nastolatka może aktualnie być aktualnie przetrzymywana wbrew własnej woli oraz może być odurzana narkotykami❗️❌
⚠️Dari
Rozumiem że pakiet Office to podstawa i to jestem w stanie ogarnąć, ale co dalej? Jakieś konkretne programy albo umiejętności które się teraz ceni na rynku pracy?
Kompletnie nie siedzę we współczesnych trendach, od skończenia technikum pracowałem na produkcji, magazynie, teraz jeżdżę na TIRach ale nie chcę całe życie tkwić w gównopracach
#praca #pracbaza #korposwiat #pytaniedoeksperta
Mając angielski i niemiecki można zatrudnić się w korpo na entry lvl.
Ktoś ze średnim +angielski i niemiecki > ktoś po społecznym gównokierunku + sam angielski (nawet na c1)
Pamiętaj że cv po angielsku i na końcu klauzula rodo.
Tak mnie striggerowali w Twoim wpisie że aż 4 razy odpisałem.
J.w,znam kolegę który pracował fizycznie, i nie miał obycia, ale znał 2 języki i dostał się do korpo. Obycie już ma, i jest
@anzelmbohatyrowicz: nie elitarny, ale jak ktoś mówi nie rozróżniając podstawowych czasów to już słabo.
@duzeelobenc: czy ja pisałem o C2? czy też o czymś więcej niż zamówienie ryby w knajpie? #!$%@?, czytajcie ze zrozumieniem.
@artiom143: czemu mają go wybrać? czym będzie lepszy od innych?
XD XD XD XD bize jak kisne
Taki chłopek bez studiów, bez doświadczenia i bez żadnej wiedzy specjalistycznej na starcie odpada w zestawieniu z 95% osób aplikujących na entry lvl.
Musisz znać kogoś kto Cię wkręci na rozmowę. Nie jakieś tam wysyłanie cv które utoną w tłumie.
Znajomy niech Cię poleci szefowi, tak się wkręcają ludzie po wszelakich studiach/bez studiów pracujący w innej pracy niż korpo do korpo.
A jak już w jakimś jesteś, i masz co wpisać do cv to wtedy atakujesz dalej, szukasz sobie
To prawda na studiach #!$%@? się nauczyłem, ale ten papierek dał mi możliwość dostania się do korpo w którym #!$%@? robię a zarobię, a mądrale siedzą do dziś w januszexie
Ale się tu gównoburza zrobiła xD nie odpisywałem bo grałem w Dwarf Fortress i jadłem obiad. Teraz to mi się już w sumie nie chce.