Aktywne Wpisy
katienca +113
Od niedawna jestem inspektorem ds. Zwierząt w jednym ze stowarzyszeń. Tylko w przeciągu tygodnia mieliśmy 22 zgłoszenia. Wszystkie psy na lancuchu, wszystkie zaniedbane, chude, chore, w rozlatujacych się budach, bez wody, jedzenia i po prostu zwykłej opieki. Właściciele totalnie niereformowalni, słyszymy „TO INO JEST PIES”. Zawsze ta sama spiewka, ze nie mam pieniędzy, ze pies przecież stary, ze przeciez niczego mu nie brakuje, że w takim razie wezcie se go i się
Jednak wieczne pytania takich #!$%@? potrafią zamęczyć. Jasne że od czasu do czasu cheat meal na masie wleci, albo jak się pójdzie na kluby to się walnie drinka lub dwa. No ale bez przesady. Nie po to się michę trzyma, żeby codziennie sobie walnąć ponad 400 kcal nadwyżki, bo głupio tak odmówić pizzy czy whisky z kolegą. A świadomość w społeczeństwie jest bardzo niska. Dla wielu ludzi trzymanie michy i liczenie kcal to fizyka kwantowa.
#silownia #mikrokoksy #dieta
@Reiden: Pdkopoloryzowujesz pod swoją narracje. Przeciez jakbys
Komentarz usunięty przez autora
@programista15cm: W polskiej kulturze odmawianie poczęstunku jest odbierane jako afront wobec gospodarza. To co ty masz to nie są zdrowe relacje tylko autyzm skoro tego
Dlatego ten portal jest tak groteskowy i przyciąga taka uwage. Lepszy niz zoo Piekny obraz szamba bijacego z wieśniaków boomerow
@Reiden: Ja #!$%@?ę xDDD Piszesz o tym, jak matka dzieciak chorego na autyzm. Weź się jebnij hantlem w łeb, bo już Ci się na tym keto-deficycie mózg wyłączył.
Potwierdzacie tylko, że na wykopie nie czyta się ze zrozumieniem, wyrabia się opinie na podstawie pierwszych kilku zdań. A nawet dopowiada sobie fakty.
Ta ilość plusów pokazuje jak wielu tak robi.
@Reiden: Codziennie chodzisz po kolegach na mecz? Ile możesz mieć takich sytuacji? 2-4 w roku? 2-3 tys kcal rocznie cię nie zabije ;).