Aktywne Wpisy
katienca +107
Od niedawna jestem inspektorem ds. Zwierząt w jednym ze stowarzyszeń. Tylko w przeciągu tygodnia mieliśmy 22 zgłoszenia. Wszystkie psy na lancuchu, wszystkie zaniedbane, chude, chore, w rozlatujacych się budach, bez wody, jedzenia i po prostu zwykłej opieki. Właściciele totalnie niereformowalni, słyszymy „TO INO JEST PIES”. Zawsze ta sama spiewka, ze nie mam pieniędzy, ze pies przecież stary, ze przeciez niczego mu nie brakuje, że w takim razie wezcie se go i się
JohnnyPomielony +96
Ukrainka podsumowała swój "European dream" w Niemczech. Niestety u naszych zachodnich sąsiadów nic nie da się załatwić telefonicznie oraz za łapówkę, co wyraźnie nie spodobało się Ukrainskiej damie. Dla nich to jest taki szok, że nazwała to "zupełnie inną mentalnością oraz podejściem do życia" xD nie wrzucam wam całości bo limity na streamble, ale pod koniec powiedziała że mieszka w Rzeszowie i jest trochę lepiej bo "Polacy dają pieniądze" Oglądanie narzekań Ukraincow
Jednak wieczne pytania takich #!$%@? potrafią zamęczyć. Jasne że od czasu do czasu cheat meal na masie wleci, albo jak się pójdzie na kluby to się walnie drinka lub dwa. No ale bez przesady. Nie po to się michę trzyma, żeby codziennie sobie walnąć ponad 400 kcal nadwyżki, bo głupio tak odmówić pizzy czy whisky z kolegą. A świadomość w społeczeństwie jest bardzo niska. Dla wielu ludzi trzymanie michy i liczenie kcal to fizyka kwantowa.
#silownia #mikrokoksy #dieta
Monografia z UJ https://maska.psc.uj.edu.pl/documents/40768330/4e6e0787-4fb8-4030-aa59-a6accf16b750 i praca magisterska:
https://archiwum.edu.pl/Content/392976/download/
Dokładnie xD typ pewnie zaczął 4 miesące temu chodzić na siłkę i ma się za wielkiego kulturystę, uroiło mu się w bani że każdego obchodzą jego gainsy i łapa większa o 2 cm xD
Na siłkę chodzę 7 lat. temat był o tym, że znajomi mają problem o to, że nie piję i
@In_thrust_we_trust: przestań się błaźnić i daj poruchać swoją dziewczynę jak kolega jest chętny. #!$%@? Jezus Chrystus się znalazł.
@zjadlbymcosdobregoalejestemnadiecie: ale co ty bredzisz? Czy ja chcę jakiegoś wsparcia czy czegokolwiek? Czy my czytaliśmy ten sam wątek? Chłopie, ja chcę żeby ludzie nie #!$%@? mi się do miski i kieliszka, w dupie mam twoje
te dwa top commenty to #!$%@? przegrywy, alkohol zawsze byl zly i nie warto go pic nigdy, a #!$%@? chipsow z żabki czy pizzy z hakiejś watpliwej pizzeri to nie jest socjalizacja przy jedzeniu xD #!$%@? cepy z wykopu jak cos napisza to #!$%@? im w mordy
poza tym np jestes na keto, to nie bedziesz gowna #!$%@?, bo jakis szwagier aobie wymyslil ze bedziesz
@saguaromineral: proszę cię, zwierzęta już takie są. Dla własnej przyjemności typowi po odwyku od hery wciskali, bo im tak pasuje... Widać jakie szambo wybiło w komentarzach. Warchoły wszystko wiedzą lepiej
pięknych czasów dożyłem, po przeczytaniu wpisu, zanim przewinąłem stronę do komentarzy, byłem pewien, że dwa najbardziej plusowane komentarze to będzie coś w stylu "ojj tak tak byczku #!$%@?ć januszy chlejusów, za dwa lata skończą z zawałem".
Tymczasem w komentarzach można zauważyć normalną, sensowną postawę. Jednak to prawda, że to już nie ten wykop co kiedyś
XDDD serio?
Sernik od babci sie zje, żeby jej zrobić PRZYJEMNOŚĆ, żebą ją uszczęśliwić. I nie ma znaczenia czy lubisz serniki, czy nie - nie poświęcasz swojego życia czy zdrowia, czy przekonań.
Jeśli sprawienie swojej babci przyjemności jest dla Ciebie mniej ważne od kalorii w jakimś #!$%@? serniku i tego
@AnonimoweLwiatko: xDDDD jaki wysryw grubasa albo wymoczka, weź Ty się nie kompromituj czlowieku ,,nie zaszkodzi" xDDDDD nie zaszkodzi raz na miesiąc, a nie kilka razy w tygodniu czy w weekend.
Znam wielu gosci, co placze ze slabo na silowni idzie, nie ma efektów, albo slabe, trzymają miche,
@wykolejony: obchodzi go jak i jego partnetkę
@In_thrust_we_trust: tak, tak. Spelnianie oczekiwan innych i uszczesliwianie ich niezaleznie od moich potrzeb to moj obowiazek, bo jak nie to jestem zjebem XDDDDDDDDDDDD