Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kagernak: A mnie denerwuję to, że znajdują się ruskie trolle, którzy bezczelnie wykorzystują historie Polski i naszą narodową tragedie to siania nienawiści do naszych sąsiadów żeby osiągnąć pewne określone cele polityczne.
Banda odpowiedzialna za miliony ofiar polskich ma czelność wykorzystywać wołyń do swojej propagandy.
Oni mają w tym interes żeby nas skłócić z Ukraińcami, oni i tylko oni. Grają na emocjach Polaków żeby osiągnąć korzyści, absolutne obrzydlistwo.
  • Odpowiedz
@Kagernak: Myślisz że nie wiedzą co robili ich dziadkowie ??? tu jest tak samo jak z neokomunistami kiedy tłumaczysz im co niesie za sobą komuna oni tez to wiedza tylko że mają to w dupie...
  • Odpowiedz
@Kagernak: dobra, zamknijmy temat bo oni nie wiedzą, postawmy jakiś pomnik na o-------l i podajmy sobie ręce. Jak nam będą organizować marsze w polskich miastach pod czerwono czarnymi szmatami to też, nie narzekajmy bo to symbol walki z r0sją i my też przecież walczyliśmy z ruskimi kiedyś.

Sorry za taką reakcję, ale jestem już lekko zmęczony czytaniem po raz setny o tych niewiniątkach ukraińskich, które nic nie wiedzą co się
  • Odpowiedz
Zniekształcony obraz historii nie jest żadnym wytłumaczeniem. Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie bo to żaden problem dowiedzieć się jak było naprawdę. Widocznie zwyczajnie nie chcą. Ujki
  • Odpowiedz
@Kagernak: Nie szkoda Ci było czasu i klawiatury na ten wpis? Ludzie normalni od dawna mają w------e w te ich flagi, natomiast imbecyle, którym leci piana z pyska na widok czerwono-czarnego kawałka poliestru i tak nie zrozumieją, bo są zbyt ograniczeni intelektualnie.
  • Odpowiedz
którzy bezczelnie wykorzystują historie Polski i naszą narodową

@BayzedMan: Nie rozpędzaj sie saszka z nazywaniem siebie polakiem. Pisałeś ze Upa nie ma nic wspólnego z mordami na wołyniu spamujesz tu 24/h tylko na jednym tagu xD Wiec przynaj nam tutaj ze upa to zwykli mordercy tacy sami jak ruskie. Nie robisz tego choć wielokrotnie cie o to prosiłem xD
  • Odpowiedz
@BayzedMan: Saszka, przecież jak się zgłasza twój profil jako multikonto to zawsze wraca jako "prawidłowe".

A to że moderacja toleruje multikonta jedynej słusznej racji, to temat na oddzielną dyskusję
  • Odpowiedz
@Kagernak najczęściej to ich w ogole pewnie nie bolą te naszywki tak na serio. Oni po prostu chcą, bądź muszą nawalać w Ukraińców i będą szukali czegokolwiek co będzie te niechęć pielęgnować
  • Odpowiedz
@DrCieplak: Bardzo mnie to trigeruje bo moi dziadkowie uciekali przed tymi nacjonalistami. I jak piszą ze nie ma to znaczenia to tak jak by jakiś rusek napisał ze Bucza nie ma znaczenia i należny zapomnieć. Przecież to jest absurd i abstrakcja. Obie tragedie należy pamiętać i nie nie zamierzam pod wpływem trolli zapominać o historii moich rodaków
  • Odpowiedz
@Kagernak: poznałem łaskę z hersonia to ona dopiero po ucieczce do Polski dowiedziała się o zbrodniach na Wołyniu i to będąc żoną profesora. Wykształcona bogatą rodzina mająca swoje biznesy tam
  • Odpowiedz