Aktywne Wpisy
Sasanka9 +3

_Blanche_Barton +65
#depresja nie potrafię tego zrozumieć, dlaczego z osoby która ogarniała wszystko, po szczegóły jak wymycie kurków od kuchenki i staniem w progu domu by sprawdzić jak mój dom będą widzieli goście, stałam się nikim, stałam się osoba która nie myje włosów przez tydzień, która zamiast jedzenia woli kupić piwo i nie jeść nic, której totalnie nie obchodzi co pomyślą ludzie jak wchodzę do jedynego sklepu na wiosce w pidżamie. #!$%@? czy to
Wykopi: płaczą że ktoś ich ocenia po wyglądzie/ubiorze/wzroście
Also wykopki po zobaczeniu jakiejś aktorki z hollyłud: "ale karzeł XD" "czekam na samobója"
"być głupim jak wykopek" powinno trafić do kanonu polskich powiedzeń
@Broximon: Dużo poważniejsza sprawa w skutkach. Rozumiem, że są osoby z problemami hormonalnymi itd. ale trzeba takie rzeczy poważnie przeanalizować i udać się do kilku specjalistów, a nie z czapy zmieniać płeć i to jeszcze grubo przed 18 rokiem życia. Nie wierzę, żeby dziecko podejmowało takie decyzje bez wpływu
@Orage: To postowania przez prawicę głupich memów i przerobionych zdjęć. Im mocniej konserwatysta zderza się z rzeczywistością tym większe kłamstwo jest w stanie łyknąć.
Komentarz usunięty przez moderatora