Aktywne Wpisy
apfi +11
Czy gotowanie ma sens w rachunku ekonomicznym? Przykładowe spaghetti: puszka 800g kosztuje 1,69 euro, a ten proszek i makaron 500g = 1,88€. Kupuję zazwyczaj gotowe puszki w dyskontach i patrząc na ceny nie wydaje mi się, że oszczędzałbym gotując samemu.
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
#jedzenie #gotujzwykopem #pieniadze #niebieskiepaski #rozowepaski #pieniadze #pytanie #przemyslenia
aaaaa
- Tak, gotowanie pozwala oszczędzić 46.8% (574)
- Gotuję głownie dla smaku, bo te gotowe są takie se 43.7% (536)
- Gotowanie to bezsens #teamgotowepuszki 9.5% (117)
b_oski +1
Jesteście manipulatorami i wrogami wolności słowa. Macie gęby pełne frazesów o "cywilizacji" i "wolnym zachodnim świecie", a nie macie pojęcia czym jest prawdziwa wolność. Jesteście tylko kolejną smutną gawiedzią, która postrzega świat jako zbiór jednokolorowych i jednoznacznych sytuacji.
Jesteście wrogami cywilizacji.
Murem za @Grooveer!
#ukraina #rosja #wojna
@RazumichinZiK: Promowania pedofilii oraz globohomo.
@ApuApustaja: A to inaczej było za pandemii kaszlu? Dokładnie te same konta tylko teraz zamiast na roznoszących śmierć jest nagonka na Rosjan.
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja również padłem ofiarą takiego bana, więc wiem, o czym mówię.
@RazumichinZiK: masz tu idealny opis tego dzbana. To jest troll, który w-----a konkretną stronę sporu w zależności od swojego humorku. Za późno poleciał.
@RazumichinZiK: tylko, że on tego nie robi.