O wow, wyk0pki masowo nawoływali się do zgłaszania Grooveera, który NIE ZŁAMAŁ ani jednego punktu regulaminu i doprowadzili do jego zbanowania? Nowe, nie znałem. Jesteście manipulatorami i wrogami wolności słowa. Macie gęby pełne frazesów o "cywilizacji" i "wolnym zachodnim świecie", a nie macie pojęcia czym jest prawdziwa wolność. Jesteście tylko kolejną smutną gawiedzią, która postrzega świat jako zbiór jednokolorowych i jednoznacznych sytuacji. Jesteście wrogami cywilizacji.
@RazumichinZiK: Ten portal przejmują ruskie onuce. Totalny zjazd. Przypomne ze Grooveer był za Ukrainą tylko się martwił i został uciszony przez prorosyjską moderacje. Komuś się nie spodobało, że wspierał Ukraińców.
@RazumichinZiK: Ten @Lukardio to niezły ananas siedzi i wrzuca Korwina całe dnie na przemian z udzielaniem się na potostremy. Nikt nie reaguje na to, że patologia zabrała się za robienie porządków. Wykop pl tworzy grupka użytkowników manipulantów a nie wszyscy użytkownicy.
@RazumichinZiK: niczym, @Lukardio ma podobno kontrakt z konfederacją na promowanie Korwina. Wiem z pewnego źródła, jestem korwinistą od dwóch dni dzięki wpisom @Lukardio
@JemKredki1983: Wskaż proszę, gdzie widzisz to trollowanie. Grooveer wrzucał sobie treści, które uznał za interesujące i się nimi dzielił. To jest trollowanie?
A odnośnie spamu - Lukardio czy BayzedMan wrzucają nieporównywalnie więcej wpisów. Czy oni zostali albo zostaną zbanowani? Oczywiście, że nie, bo wyk0pki ich masowo nie zgłaszają, a dodatkowo mają przywileje od moderacji.
@Zielony_Ogr: nie ma tam nic poza repostowaniem tweetów i wyrażania własnej opinii. Tak można zbanować każdego z wykopu. Proszę o jakieś poważne dowody.
@RazumichinZiK: tak to jest trollowanie z karaluchami z rosji jest tak żę wykorzystują dobrą demokracji i podpierają swoje poglądy na niej sami żyjąc w brudzie dyktatury. Ban dla każdego piewcy wielkiej robaczejk rosji dla Ciebie też
@RazumichinZiK: możesz płakać udawać demokratę i wymyślać że jesteś zły booo chce tyrani, nie chce tyrani bo nie chce r0sji. Mam dość słyszenia o tym że jesteście w jakimś stopniu ważni gdzieś egzystujący, rządzoni przez kgb sam swój naród ma w dupie ftuuuu na ruski mir i was. A teraz będę Cie zgłąszał Cięgle zawsze bez przerwy, 3...2...1... Twój skowyt
@RazumichinZiK: Jego trollowanie przejawiało się tym, ze specjalnie (a może nie?) robił z siebie idiotę i chorego psychicznie. Jego teksty często były na poziomie kilkuletniego dziecka (np. te wezwania do pokoju w stylu mamo dlaczego ci 2 panowie się kłócą) snuł swoje teorie oczywiście nie podparte żadnymi dowodami i godne rosyjskiej propagandy. Gdy ktoś rzeczowo mu odpowiadał próbując udowodnić że nie ma racji, rzucał paroma słowami i szybko kończył temat. A
@RazumichinZiK: hahahah xD ja mam #!$%@?ę z Ciebie popijam poranną kawę i oglądam straty r0sji w froncie i info o deficycie w ciągu dwóch miesięcy po roku + tej trzy dniowej operacji :3
@Dawixo: To nie jest łamanie regulaminu - robił to, co robi 90% użytkowników tego portalu. Wrzucał to, co uznał za interesujące. Mogę dalej, ale mi się nie chce.
Jesteście manipulatorami i wrogami wolności słowa. Macie gęby pełne frazesów o "cywilizacji" i "wolnym zachodnim świecie", a nie macie pojęcia czym jest prawdziwa wolność. Jesteście tylko kolejną smutną gawiedzią, która postrzega świat jako zbiór jednokolorowych i jednoznacznych sytuacji.
Jesteście wrogami cywilizacji.
Murem za @Grooveer!
#ukraina #rosja #wojna
No ale czego się spodziewać po neuropie?
No chyba że robi to neuropa. Wtedy można.
Wykop stał się narzędziem w rękach ludzi pokroju @Lukardio do manipulowania treściami. Czym to się różni od propagandy TVP?
raka w postaci ruskiej agentury się wycina po prostu
Proszę o jasne określenie tych punktów wraz z przykładami.
Uprzejmie przypominam.
@RazumichinZiK:
ten:
wykorzystywanie serwisu w celu rozpowszechniania treści propagandowych, materiałów szerzących nienawiść;
A odnośnie spamu - Lukardio czy BayzedMan wrzucają nieporównywalnie więcej wpisów. Czy oni zostali albo zostaną zbanowani? Oczywiście, że nie, bo wyk0pki ich masowo nie zgłaszają, a dodatkowo mają przywileje od moderacji.
Jeśli ich nie podasz, to tak samo ja mogę powiedzieć, że łamiesz właśnie ten punkt regulaminu.
zajrzyj na jego profil to bedziesz miał dowody
Komedia XD
gdyby było jak piszesz to by nie dostał bana. Proste
Serio tego nie rozumiesz?
wolność słowa kończy się tam gdzie zaczyna się regulamin
Morda tam
Może się pan teraz prezesowi i magnatowi naftowemu do łóżka położyć.
@RazumichinZiK:
złamał i nawet wskazałem który pkt regulaminu dokładnie złamał
Z czym do ludzi?
cały jego profil jest jednym wielkim przykładem
Jesteś tym, z czym tak zagorzale walczysz. Marzy ci się powrót komuny, co nie?
Śmieszne są twoje argumenty XD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
Mogę dalej, ale mi się nie chce.
Pozdrawiam
Pozdrawiam