Aktywne Wpisy

phaxi +134
Tak, używam lewego kierunkowskazu na rondzie, aż tak widać?
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
#polskiedrogi #prawojazdy #samochody #prawo #drogi #przepisydrogowe
źródło: 3456356
Pobierz
wujek_srednia_rada +506
Jestem aktualnie w Hiszpanii, jeżdżę sobie wynajętym Seatem i tak się dzisiaj zapędziłem, że wjechałem pod prąd w jednokierunkową XD
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.
Przejechałem dobre 100m zanim obciąłem się, że otoczenie nie gra...
Z przeciwka "POLICIA"
Pszypał.jpg
Włączyłem awaryjne i byłem gotowy na niezjedzenie dzisiaj i jutro obiadu w celu zaoszczędzenia na mandat.
Na co Pan antyperspirant macha mi ręką żeby wycofać i zawrócić.

#anime #animedyskusja
źródło: temp_file.png2783836572717937750
Pobierzźródło: flat,750x,075,f-pad,750x1000,f8f8f8
PobierzPoza tym miałem obejżeć Jin Roh od pewnego czasu, dzięki, że mi o nim przypomniałeś.
Jak wspominasz o takich bardziej realistycznych filmach, to chodzi Ci o coś bliższemu Jin Roh (BTW, powstał też koreański film live action), czy może jakieś dramaty, zwane też Slice of Life?
Z takich bardziej realistycznych, ale mrocznych to serial Babylon, ale tylko do któregoś momentu, bo potem materiał light novelki się skończył
Jak szukasz poważnych tytułów to praktycznie w ciemno możesz brać wszystko od Satoshiego Kona.
Z tematów okołowojennych to napewno Hotaru no Haka/Grave of the Fireflies. Ale poza tym japończycy dziwnym zbiegiem okoliczności
źródło: MV5BNjlkYjQxNzctMmZlZi00NzNlLTkxNTUtMjQwMGE4MWVjZGJhXkEyXkFqcGdeQXVyNjgyODE4NTE@._V1_
PobierzOgólnie jest sporo mniej lub bardziej mrocznej i ambitnej animacji dla dorosłych, ale jednak w większości jest dośc dużo fantastyki/fantasy.
Z realistycznych Jormungand, Arslan Senki