Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
Mam dość mojego męża. Nie da się z nim żyć.
On chce nas puścić z torbami!
- światło nie zgaszone, jak pytam "dlaczego", to mówi, że zaraz tam wraca albo, ze myślał, że zaraz wraca i potem świeci się dla nikogo przez godzinę.
cyganztorunia +84
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #krakow #przypadkowymurzyn
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
Kolejna która modliła się o "nie Polaka" i wymodliła. Ona też z IT, robi screena, screena - bo inaczej nie umie. Interpunkcje szanuje jak ten typ ją. Umawia się z obcymi kulturami i myśli o ślubnym kobiercu nad Gangesem. Dziękujemy za ostrzeżenie ale to pani chyba podziękujemy. Jak mówię że już hindusi wybierają wam kobiety i
źródło: image
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Gdzie tu jest ten rzekomy truelolcontent?
Plączesz się, wpierw mi zarzucasz kłamstwo, a sam dochodzisz do wnioski że TVN znowu kłamie. Korwin też w sondażach dostaje 30%, a potem nawet progu wyborczego nie umie pokonać.
@RT_NR: Te rzekome 30% z
źródło: comment_4QRC3hbsu9bgFm6r5hbt2E0N5cseTZAe.jpg
Pobierz