Aktywne Wpisy

curiousboi +112
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Highland3r +5
źródło: temp_file5708163514945436715
Pobierz

@976497: o proszę, jak to lewica, zawsze zabierze się za koncesjonowanie moralności.
Tylko wolność, własność, państwo prawa,
nie dla socjalu, lmnop+ i ekoświrów
źródło: kor
Pobierz@michkoPLX: Wskaż w którym miejscu uraził mnie jakiś wpis. Sam zostałeś urażony, że aż mój wpis usunąłeś :]
Jedynie co mnie mogło urazić, to cenzura (u niby wolnościowca!) słusznej krytyki - dlatego swój wpis zamieściłem ponownie, skoro "wolnościowy" cenzor (jak u kacapów) go usunął :]
Czyli wolność słowa jest wtedy, kiedy usuwasz CUDZY wpis, choć w swoim wątku? O taką wolność walczycie :]
Typowy kacapski zamordyzm konserwatystów - jak w Rosji, gdy się coś nie zgadza z przekazem partii :D
@976497: Definicją konserwatyzmu jest podtrzymywanie starych wartości i zasad, właśnie po to, żeby te zmiany powstrzymać lub spowolnić. Nie wiem jak ty sobie wyobrażasz "adekwatne używanie konserwatywnych zasad" do postępowego otoczenia.
Ty nie masz problemu z
@ibilon: Oczywiście, że nie, bo sam korzystam ze starych zasad i wartości, ale nie trzymam się ich uparcie, tylko dostosowuję różne zasady (i nowe i stare) do okoliczności (stanu aktualnej wiedzy).
Książkowy wręcz przykład wyborcy konfederacji o którym wspominał sam Mencen przy przedstawianiu swojej "piątki".
Co jak co ale chłopina wyczuł swoich wyborców i przekaz jaki trzeba do nich kierować perfekcyjnie (。◕‿‿◕。)