Aktywne Wpisy
Kiedyś słyszałem, że w jakimś kraju do drogówki zostały wcielone szybkie auta byłych mafiozów. Pomyślcie sobie jakby to wyglądało w przypadku naszego historyka. Sebastiany zrobiłyby oczy jak pięć złotych jakby na złocie gruzów zostali zatrzymani do kontroli przez policjantów w Lamborghini czy innej suprze. PRowo wyglądałoby to zajebiście #budda
AlexHunter +1
Nie oddaję za onkologa
#budda
#budda
Jak można np kupić psa husky w Polsce XD. Psa który został specjalnie przygotowany by ciągnąc sanie w śniegu, kupują by ksił w małym mieszkaniu przy 36 stopni w lato.
#przegryw
Mam i polecam ;)
Psy powinny kojarzyć dom z odpoczynkiem, bezpieczeństwem, spokojem.
Niektóre psy mają lepiej w takiej "klatce" + wyjścia 3 razy dziennie na jakieś długie spacery, niż te na większości domów z podwórkami, gdzie są przykute do budy, a w najlepszym wypadku biegają po 50m2 podwórka.
Komentarz usunięty przez moderatora
@randomex58: jak można nie mieć klimatyzacji w 2k23?
Mam dużego psa myśliwskiego w domu z dużym ogrodem, ale równie dobrze mógłbym go mieć w mieszkaniu 50m2. W domu przebywa w 3 miejscach- śpi na kanapie, łóżku albo podłodze. Na ogród wyjdzie się odlać, sam magicznie się sobą nie zajmie, leży i czeka. Trzeba codziennie wychodzić z nim na długie spacery i puszczać w lesie żeby sobie pobiegał po tropach i popływał w bajorkach, a po takim spacerze
W blokach powinien być całkowity zakaz posiadania psów. Ludzie idą na cały dzień do pracy nie mają dla nich czasu, szczekają całe dnie, potem obesrane trawniki bo po psie sprząta może co 10 właściciel.
@randomex58: Bo a) są debilami, b) nasłuchali się bredni psiarzy, że "nie ważne czy jest przestrzeń, ważne są spacery".