Aktywne Wpisy

Zoriuszka +367
Ciekawe czy za mojego życia wejdzie 4 dniowy dzień pracy. Rozwiązanie to ma same plusy dla społeczeństwa w sumie wedle badań, nie tylko pod względem zdrowia psychicznego pracowników, ale także ich wydajności w pracy.
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza
3 dni wolnego w tygodniu to idealna liczba na wyczilowanie :3
#przemyslenia #przemysleniazdupy #pracbaza

detar +366
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Jak można np kupić psa husky w Polsce XD. Psa który został specjalnie przygotowany by ciągnąc sanie w śniegu, kupują by ksił w małym mieszkaniu przy 36 stopni w lato.
#przegryw
źródło: obraz_2023-02-19_145941640
Pobierz@Polnischefuhrer: ale to jest wina człowieka, a nie bloku. Czytam ten wątek i widzę, że masz zerowe pojęcie o potrzebach psa. Każdy behawiorysta, każdy dobry hodowca ci powie, że pies będzie szczęśliwszy w bloku przy człowieku niz w ogrodzie bez człowieka i bez spacerów. Mieszkałam poza miastem, napatrzyłam się na te wszystkie berneńczyki i owczarki
@walkowery: te "brednie" głoszą wszyscy behawioryści, trenerzy, weterynarze i każdy dobry hodowca, ale spokojnie, na pewno wiesz lepiej
Jeżeli chcesz zdobyć jakąś elementarna wiedzę o znaczeniu spaceru w życiu psa, podsyłam filmik behawiorystki: https://www.youtube.com/watch?v=3iyoPGIeUWo O dużym domu z ogrodem mowa w 7:00 minucie
Jeżeli nie chcesz, to dalsza dyskusja nie ma sensu, bo szkoda mojego czasu.
@77023: przecież dog niemiecki to typowy kanapowiec. Jest to pies, który może przeszkadzać swoim rozmiarem i śliną (i ja np. nie wzięłabym nigdy tej rasy_, ale to przeszkadza człowiekowi, a nie psu.