Aktywne Wpisy
nowszyja +79
Istnieje naród bardziej pozbawiony poczucia estetyki niż Polacy? Umiłowanie do kiczu wysysane jest w tym kraju z mlekiem matki. Po boazerii, pseudo kamieniu na ścianie, teraz Polacy mają nowy kiczowaty trend: płytki drewnopodobne xD
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
#polskiedomy #architektura #mieszkaniedeweloperskie #remontujzwykopem #budujzwykopem #polakicebulaki
źródło: stylskandynawski
Pobierz
klaudia-hadalala +165
🇺🇸 AMERYKA TIPEM STOI (i to jest... patologiczne) 💸
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
Elo Mirasy! Wróciłem właśnie z dwutygodniowego tripu po Stanach i powiem Wam jedno: to, co się tam dzieje z tymi tipami, to jest jakaś kosmiczna anomalia. Nie mam pojęcia, jak oni tam normalnie funkcjonują.
Już nie chodzi o standardowe 15-20\% w restauracji (choć i to jest chore, skoro płacę za danie 30). Ale... WSZĘDZIE?!
1. Ekspres do kawy w hotelu – wyciągam filiżankę, a tam stoi
źródło: IMG_4676
Pobierz

Mam takie pytanie. Posiadam rejestrator hikvision, do niego podpiety monitor. Wszystko dziala jak nalezy. Chcialbym miec tez podglad w innym miejscu oddalonym o 30m od rejestratora. Mam tam laptopa i w sumie to działa przez appke windowsową po sieci ale laptop stary, nie chcę go smażyć cały dzień dekodowaniem obrazu bo temperatury bez tego sa 60 stopni a jak odpale to dochodza do 80.
Myslalem zeby kupić monitor i do tego jakiegoś firesticka, google chromecast? Macie jakiś pomysł?
źródło: Extensor-HDMI-por-cable-UTP-de-50m-a-1080p-1xUTP-3D-con-infrarrojos--HL05500
PobierzChyba chodzi bardziej o takie rozwiązanie https://allegro.pl/oferta/bezprzewodowy-transmiter-hdmi-sph-w200d-10821503602
Zrobiłem przewiew pod laptopem i ze wszystkim odpalonym nie przekracza 50 stopni