Wpis z mikrobloga

Dawno nie byłam na zdjęciach kolejowych. W końcu pojechałam, bo zaczął się jeden z okresów, kiedy fociści są szczególnie aktywni, czyli ta ładniejsza część jesieni. Szkoda, że pojazdy już takie ładne nie były, bo same Impulsy Kolei Śląskich i byki Cargo xD Dopiero na sam koniec pojawiło się coś ciekawszego, czyli IC Artus.

Newag Impuls jako pociąg Kolei Śląskich z Katowic do Raciborza zbliża się do przystanku Nędza Wieś.

Instagram.

#pociagi #pociagiboners #mojezdjecie #zainteresowania
choochoomotherfucker - Dawno nie byłam na zdjęciach kolejowych. W końcu pojechałam, b...

źródło: impuls

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ThinkBackwards: Trochę takich osób jest, ale może mam tylko takie wrażenie, bo siedzę w tej mikolskiej bańce i widzę, że np. na różnych grupach na fb z kolejowymi zdjęciami jest ruch albo że na instagramie powstają ciągle nowe konta z kolejowymi zdjęciami.

@ArchDelux: Będzie.

@litosciwy: Było legalne cały czas. Jak wszedł ten zakaz fotografowania w połowie kwietnia, to było dużo zamieszania i nadintrepretowywania przepisów, ale w rzeczywiści dotyczy
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker Może i nic to nie jest takiego ale sam fakt że ktoś robić zdjęcia infrastrukturze i pociągom może kogoś niepokoić i może ktoś zawiadamiać o tym służby. Robienie zdjęć pociągom towarowym to już pewnie jest podejrzane naprawdę a ludzie nie rozróżniają, pociąg jest pociąg.
  • Odpowiedz