Aktywne Wpisy
Lewusx +39
No i po wizycie u trenera, dostałem feedback że kończymy okres redukcji wraz z końcem miesiąca październik.
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
Mega się cieszę, ostatnio miałem potężne problemy ze snem, co za tym idzie też regeneracja.
Fotka poglądowa jak to wygląda na dzień dzisiejszy.
Przede
dorszcz +358
Skapi klienci w knajpach nie chca kupowac napojow :(
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
17zl za wode
#gastronomia #gastrowarszawa #warszawa #pysznepl
Najczęściej wpisy kasuje bez wysyłania.
Dzisiaj nadszedł ten moment, że może przez kogoś zauważona zostanie twórczość mojego 7 letniego syna z lekkim stadium autyzmu (Aspergera)
O nic nie proszę, tylko o obiektywna ocenę skrawka jego prac, jeżeli komukolwiek przypadną do gustu, podzielę się większą kolekcja.
Keluj, bo tak go nazwijmy ma 7 lat i jest pasjonatem #liczby #ukladsloneczny , kostek #rubik #rubikscube wszelkiego rozmiaru i kształtu, gier i zabaw logicznych jak i wspinanie się #climbing po wszystkim czego można się chwycić i podciągnąć lub skoczyć ( nie wykluczając niespodziewającego się niczego matke lub ojca #rodzicielstwo #dziecko ) oraz rysowania w większości elementów rozrywkowych i kulturalnych dla #koty
Aha rysunek przedstawia wielopoziomowe centrum dla kotów a na drugim #food #foodtruck dla kotów w większości #frytki ( spalone, lekko spalone lub o smaku kiwi.
Dodam, #autyzm i nie #zalesie bo wczorajszy męski dzień który spędziłem z nim oraz jego bratem, nazwijmy go Kenarf, ocenił na 8 w skali do 10.
Pozdrawiam wszystkich na #nocnazmiana i na #dziennazmiana i na #weekend
ʕ•ᴥ•ʔ
Edit. Zapomniałem dodać, że tak, ta kierownica ma uszy.
Jednak to kierownica, taka to, ... przyczyna, ...