Aktywne Wpisy
Cześć!
Я русский из Воронежа и хотел бы узнать, как вы, поляки, оцениваете войну на Украине. Что вы думаете о обычных русских и украинцах? Правда ли, что вы считаете русских единственными виновниками войны, а внешняя политика держав не имеет с этим ничего общего? Помнят ли поляки, что после Второй мировой войны Россия поддерживала Польшу помощью, аналогичной плану Маршалла?
#ukraina
Я русский из Воронежа и хотел бы узнать, как вы, поляки, оцениваете войну на Украине. Что вы думаете о обычных русских и украинцах? Правда ли, что вы считаете русских единственными виновниками войны, а внешняя политика держав не имеет с этим ничего общего? Помнят ли поляки, что после Второй мировой войны Россия поддерживала Польшу помощью, аналогичной плану Маршалла?
#ukraina

qwarqq +518
Może i rozwalana jest polska demokracja, może i złotówka jest warta mniej niż gówno, ALE SEBA, TAM PRZEMAWIAŁA JULKA FEMINISTKA.
W TAKIM RAZIE RZONT MOŻE NAS RUCHAĆ JAK CHCE, OPOZYCJA NIGDY NIE WYGRA.
#marsz #marsz4czerwca #bekazkonfederacji #bekazpisu #uposledzenieumyslowe
W TAKIM RAZIE RZONT MOŻE NAS RUCHAĆ JAK CHCE, OPOZYCJA NIGDY NIE WYGRA.
#marsz #marsz4czerwca #bekazkonfederacji #bekazpisu #uposledzenieumyslowe
W dzieciństwie będziesz wyzywany od kurdupli, w czasach nastoletnich będziesz pierwszym wyborem do gnębienia przez rówieśników naładowanych hormonami wywołującymi agresję i w dorosłym życiu jedyna partnerką do zaspokojenia wiadomo jakich potrzeb będzie twoja ręką.
#depresja #fobiaspoleczna #samobojstwo
To są moje typowe przemyślenia tuż po przebudzeniu
Przestańcie się oszukiwać, że +15 cm odmieniłoby całkowicie wasze życie.
przecież #!$%@? nawet te sebastiany z brzuchem #!$%@? od piwska, pracownicy fizyczni bez pojęcia o niczym, najgorsze menele mają kobietę XD
a taki wykopek nie ma
no abstrakcja
@Elaviart: Tylko problem jest taki, że Ci faceci zajęli sobie miejsca, gdy demografia i wpływ mediów społecznościowy był znacznie mniejszy. Jeśli chodzi o młodych mężczyzn, to już tak łatwo
G prawda. Wszystko zależy od Ciebie. Fakt, masz trudniej. Sam jestem niski: nigdy nie miałem problemów z dziewczynami a chadem za cholerę nie jestem, przy kasie długo też nie byłem.
To, że ktoś ma 185cm, a Ty masz 170cm to nie znaczy, że on może wszystko, a Ty zawsze będziesz sam. Wiadomo, że będziesz miał ciężej trochę, niektóre laski nie chcą mieć faceta niższego od siebie, ale bardzo dużo dziewczyn ma ledwo 160cm. Sam znam dużo typów w podobnym
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora