Aktywne Wpisy
nowszyja +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +12
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

źródło: IMG_20230205_141004
Pobierzpomysł jest jakiś bo 35mln zarowek robi roznice w zuzyciu energii. Zamiast wiezc generatory prądu wioza zarówy. Jak dla mnie spoko
Ludzie ogarnijcie się. To jest absurd już na poziomie tego, że te żarówki i diody nie są produkowane w UE bo UE zabiła własny przemysł i konkurencyjność. A teraz wielcy dobroczyńcy bo przekażą żarówki od chinoli xD Tych samych chinoli którzy wspierają też Rosję.
UE to organizm polityczny z populacją większą niż USA. Powinien iść lend lease w tym momencie i pociągi sprzętu, amunicji ale nie idą bo fabryki
@tos-1_buratino: Ale UE nie ma suwerenności w robieniu takich rzeczy, mają je państwa członkowskie. Najpierw musiałoby dojść jeszcze do większej integracji, czy federalizacji, co chyba