Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1596
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +331
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

Oglądam w telewizji program i są QR kody do głosowania. Chciałem zobaczyć co na tym QR kodzie jest (czy link do strony czy jakiś numer zespołu czy jakieś cyferki) ale niczym nie mogę odczytać tego QR kodu. Próbowałem aplikacją w telefonie, kilkoma programami i nic. (Próbowałem też robić różne zdjęcia, żeby nie było, że jakość słaba.)
Jeszcze nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Zawsze treść każdego QR kodu mogłem odczytać. A tutaj nie.
Czy to możliwe, ze zrobili swój czytnik, który odczytuje tylko ich kody, a uniwersalnym czytnikiem się nie da? Trochę to overengineering, żeby robić kodowanie i algorytm tylko na potrzeby jednego programu, więc nie dowierzam w to.
źródło: wPWWNwQ
Pobierzqr kod linkuje do
https://www.nrk.no/stem/mgp/qr/
źródło: obraz_2023-02-04_220501828
Pobierz