Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +3
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 67.1% (385)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 32.9% (189)

DzikuDziczyzna +85
Halo Siarka!
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
Czy to prawda, czy jednak podkręcony farmazon Wielonoga?
#tarnobrzeg #afera #policja #stonoga
źródło: 1000022744
Pobierz

#pracbaza #kolchoz #heheszki
źródło: 328936259_966331698079817_3689977537064264938_n
Pobierzźródło: comment_1643283619F0HvIvnW6u3lehOTfRWPUN
Pobierzpis wprowadza standardy rosyjskiej oligarchii
Na pewno wstawał wcześnie i odmawiał sobie drożdżówek. Po prostu niósł większy ciężar.
p-----------c się można do gościa że nie miał dyplomu ale nie do tego że założył spółkę żeby usytuować w niej ryzyko związane z projektem.
tylko ktoś kto nie zna specyfiki rynku startupow mógł z kwestii tego że spółka 10 dniowa dostała dotacje zrobić inbe na pół kraju.
trzeba by
Jest takie powiedzenie, że Polak to Rosjanin, któremu się zdaje, że jest Francuzem.
@meloman: Żeby nie było po artykule NCBIR już to zgłosiło do kontroli https://wykop.pl/link/7006027/dyrektor-ncbr-zlozyl-wniosek-o-kontrole-konkursu-szybka-sciezka
Dyrektor NCBR złożył wniosek o kontrolę konkursu Szybka Ścieżka
@Boski232: wkurza mnie ten nowy wykop...