Aktywne Wpisy

Docent_Jan_Mula +137
ból o konfe już nawet na yt, tylko że koleś trochę się ośmieszył #konfederacja #bekazlewactwa #polityka

Utnapisztim2023 +18
Co o tym sądzicie?
tl;dr
Pan Kamil nagrywa jak do Lexusa na blachach UA wsiada pani z dwójką dzieci. Niosą dary od PCK.
#polska #ukraina #pck
tl;dr
Pan Kamil nagrywa jak do Lexusa na blachach UA wsiada pani z dwójką dzieci. Niosą dary od PCK.
Pomoc humanitarna – pomoc materialna i logistyczna dla osób potrzebujących pomocy. Zwykle jest to pomoc krótkoterminowa, dopóki nie zastąpi jej długoterminowa pomoc ze strony rządu i innych instytucji. Wśród potrzebujących są bezdomni, uchodźcy, ofiary klęsk żywiołowych, wojen i głodu.
#polska #ukraina #pck

Nocne Marki zapewne ucieszy informacja o zmianach w trybie nocnym, które zgodnie z Waszymi sugestiami wprowadziliśmy. Swój kolor - między innymi - zmieniła górna belka serwisu (z niebieskiej na szarą), pojawiło się też kilka innych kosmetycznych zmian, które nam zgłaszaliście
Jeśli nie wiecie jak zmienić tryb, śpieszymy poinformować, że możliwość przełączenia się pomiędzy trybami nocny/dzienny - dla zwiększenia Waszej wygody - umieściliśmy w lewym panelu (dolny, lewy róg), tak abyście zawsze mieli go pod ręką. Sprawdźcie i dajcie znać czy podobają Wam się wprowadzone zmiany
Otrzymujemy od Was bardzo dużo sugestii i zgłoszeń, wszystkie czytamy, wszystkie notujemy, a ogromną większość przekazujemy do zespołów technicznych (sugestii o wprowadzeniu ananasów na górnej belce nie przekazaliśmy ( ͡º ͜ʖ͡º) ). Dziękujemy Wam ogromnie za to! Dziękujemy również za feedback, który od Was dostajemy. Wiemy, że jeszcze długa droga przed nami, ale jakoś tak milej na serduchu, gdy wiemy, że idziecie z nami \ (•◡•) /
#nowywykop #wykop #internet #naprawiamy
kiedy zamiast jakichś pierdół to naprawicie coś poważnego
@vieniasn: Równolegle pracujemy również nad innymi tematami, także cierpliwości - będą też inne usprawnienia, zmiany i sugestie. Tryb nocny ma wielu odbiorców, dlatego zmiany w nim były bardzo często nam zgłaszane.
I dlaczego nie mogę wysłać tego komentarza za pomocą ctrl+enter.
Kiedy przestanę widzieć w obserwowanych tagach wpisy osób z czarnej listy?
@zwiaz_mi_rece_nog_nie_trzeba: Dopisane! :))
@konik_polanowy: Poprawki w czarnej liście są już na naszej liście zadań z wysokim priorytetem. Zebraliśmy od Was wszystkie możliwe sugestie i błędy w tym temacie, teraz czekamy na przygotowanie usprawnień i wdrożenie :))
z obserwowanych też korzysta wiele osób a widoczne są wpisy tylko z pierwszej strony listy obserwowanych
Polecam zainstalować Wykop X, żeby mieć jako takie widoczne kolory #tagow i @osob bo jest tragiedia tutaj :D
https://userstyles.world/style/8174/wykop-x
Przy okazji wrzucam Changeloga z nowymi funkcjami (już ponad 100 ich jest)
https://github.com/wykopx/WykopX/wiki/Changelog
@KrowkaAtomowka: Rozważymy to. Mieliśmy zgłoszenia, w których informowano nas, że ludzie przypadkowo klikali, stąd ta "ochrona". Ale zawsze możemy zrobić tutaj ankietę i oddać Wam podjęcie decyzji w sprawie usunięcia/zostawienia :))
@endrju_pl: Podeślij nam link do jakiegoś nowszego swojego komentarza, musimy to sprawdzić.
@KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota: Zadanie jest obecnie realizowane. Jak tylko dostaniemy sygnał, że zostało wdrożone, od razu będziemy informować :))
@wykop: super!
Mam nadzieję, że wynegocjował sobie u was grubą kasę za swoją robotę.
nie można było tych wszystkich zmian robić właśnie od tej strony? użytkownika...
Ja rozumiem ze to jest szybka zmiana i mozna sie pochwalic ale jak ktos wie co robicie to wie ze lecicie w #!$%@? zeby tylko pokazac ze cos robicie.
A powazne zeczy dalej nie smigaja: powiadomienia, czarne listy
Jeden błąd znalazłem, pasek płci jest u mnie szary, to będzie popraweczka niezbędna ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zadam jeszcze raz pytanie z wczoraj:
Kiedy w końcu się oficjalnie przyznacie, że nowa wersja nie była w ogóle testowana albo uwagi od testerów były ignorowane?
Bo już nikt Wam nie wierzy w to, że niby to jakoś super testowaliście.
Przecież to tylko zmiana kolorystyki na tę ze starej wersji wykopu, z całym szacunkiem dla roboty tentina to on tylko podmienił kolory na te z poprzedniej wersji wykopu, co nie było ani przesadnie trudne, ani też kreatywne ¯_(ツ)_/¯ Sam w paręnaście minut przygotowałem sobie podobny arkusz styli, dla kogoś na co dzień pracującego w
@wykop: nie mozna tak bylo zanim wrzuciliscie nieprzetestowany wypok 2.0 na prod? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A chłop przestał pisać od tygodnia, więc na pewno dla nich robi więcej niż zmienia kolor strony.
Nie no ja bynajmniej nie wybielam ich, że takie podstawowe błędy do teraz nienaprawione są, ale to jest robota dla zupełnie innych osób, niż zmiana stylowania. Stylowanie jest wprowadzone fajnie i tylko
przez
Duo - dobrze, że wróciły "dymki" pojawiające się po
ludzie mi odpowiadają a ja nie mam na apce powiadomień! to normalne?
Gratulacje! Żadna z dotychczasowych afer z udziałem moderacji i administracji nie przyniosła takiego spadku, jak obecna aktualizacja systemu. Ciekawe czy to już koniec czy jeszcze się podniesiecie.
@Valg: @qcebelleouh @srgs:
Zapraszam tutaj: https://wykop.pl/wpis/70264135/aktualizacja-na-szybko-wykop-x-wersja-2-4-4-https-
Tu jest właśnie sedno problemu - jak go teraz znaleźć bez marnowania czasu?