Aktywne Wpisy
cambiasso +559
bob-pager +366
Pisałem swoją grę w C++ przez 10 lat - taki Hotline Miami z multi. Dziś gram w nią z kumplami na Steamie, a mojego kodu użył Assassin's Creed i spółka produkująca drony. To wielki dzień dla mnie Mirki.
Zagrajcie - jest za darmo na Steamie. Jak się spodoba zostawcie reviewa i gwiazdkę na GitHubie dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem to bez silnika, od zera. Wszystko
Zagrajcie - jest za darmo na Steamie. Jak się spodoba zostawcie reviewa i gwiazdkę na GitHubie dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem to bez silnika, od zera. Wszystko
- tego samego dnia wieczorem na kanale sportowym pojawia się live: "Koronawirus atakuje polską piłkę". Wśród gości Janusz Cieszyński - wiceminister zdrowia w rządzie PiS. Link do filmu w pierwszym komentarzu.
#kanalsportowy #kanalbekowy #stanowski #bekazpisu #koronawirus #afera
Komentarz usunięty przez autora
Jak dla mnie takie akcje dzieją się przy każdym istotniejszym temacie gdy trzeba iść do TV/Radia i opowiadać o tym co się odwaliło. Zauważcie jak z niektórych mediów zniknęły takie mordki jak Sasin który
nie, grupka marketingowców zastanawia się, czy zorganizować na kanale sportowym ustawiony program, w którym można trochę podratować zachwiany pr.
Czyli przedstawiciele rządu wybierają sobie program, gości, moderatora, a co za tym idzie także tematy i pytania w neutralnym, jak mogłoby się wydawać, medium.
A wykopek jeden z drugim będzie darł #!$%@?, że to żadna afera. Białoruś.