@sildenafil: intzelu, co z ciebie za menszczyzna jak nie chcesz się przygotować do bronienia naszych witaminek intzelu? xddddddddddd dobra to już za cuckoldów napisałem żeby nie musieli pisać, a było coś o przysiędze? Jak się ona odbywała, czy zmuszali itd.
@sildenafil: betonowe wojsko zatrzymało sie w latach 80 xD jaki cel mają takie ćwiczenia ? żadny .. chodzi im tylko chyba o nadanie przydziału mobilizacyjnego
@sildenafil: Brakuje podstawowej informacji... czy ta osoba miała już wcześniej styczność z wojskiem. Bo 2 tygodniowe ćwiczenia z tego co widziałem to raczej były dla tych co już byli w wojsku i to były zwykłe ćwiczenia rezerwy które są od lat
@sildenafil: No czyli wstawanie o 5:30, żarcie 3 posiłków dziennie i pierdzenie w pryczę 2 tygodnie - i absolutnie żadnego strzelania - idealny przepis na zmianę rurkowców w prawdziwych mężczyzn. Ewentualnie "wkładkę mięsną do borsuka" jak twierdzi nasz wspaniały narodowy ekspert od czołgów. (╯°□°)╯︵┻━┻
xddddddddddd dobra to już za cuckoldów napisałem żeby nie musieli pisać, a było coś o przysiędze? Jak się ona odbywała, czy zmuszali itd.
No tak przynajmniej opowiadają koledzy lat 50+ po fali, przecież by mnie nie kłamali, prawda?
NO KTO BY SIĘ SPODZIEWAŁ XD
Czyli sprawdziło się dokładnie wszystko co przewidywaliśmy, zmarnowane 2 tygodnie na leżenie żeby excel się zgadzał.
źródło: comment_1673552489BjUJDpbMTMjWZK9iZ4k8Yh.jpg
Pobierz@sildenafil: To było już wielokrotnie wyjaśniane na wykopie, ale jesteś impregnowany na wiedzę.