Wpis z mikrobloga

@sildenafil: intzelu, co z ciebie za menszczyzna jak nie chcesz się przygotować do bronienia naszych witaminek intzelu?
xddddddddddd dobra to już za cuckoldów napisałem żeby nie musieli pisać, a było coś o przysiędze? Jak się ona odbywała, czy zmuszali itd.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 40
@sildenafil: no ale tylko pomyślmy jaki on jest męski po tych ćwiczeniach, laski pewnie kładą mu się do stóp byle się z nim przespać.

No tak przynajmniej opowiadają koledzy lat 50+ po fali, przecież by mnie nie kłamali, prawda?

• Odpowiedz
@sildenafil: Brakuje podstawowej informacji... czy ta osoba miała już wcześniej styczność z wojskiem. Bo 2 tygodniowe ćwiczenia z tego co widziałem to raczej były dla tych co już byli w wojsku i to były zwykłe ćwiczenia rezerwy które są od lat
  • Odpowiedz
@sildenafil: No czyli wstawanie o 5:30, żarcie 3 posiłków dziennie i pierdzenie w pryczę 2 tygodnie - i absolutnie żadnego strzelania - idealny przepis na zmianę rurkowców w prawdziwych mężczyzn. Ewentualnie "wkładkę mięsną do borsuka" jak twierdzi nasz wspaniały narodowy ekspert od czołgów. (°°
  • Odpowiedz
- brak informacji o rekompensatach za utracony dochód: z poprzednich relacji wiemy, że są olbrzymie, nawet półroczne opoźnienia w ich wypłatach

@sildenafil: To było już wielokrotnie wyjaśniane na wykopie, ale jesteś impregnowany na wiedzę.
  • Odpowiedz