Aktywne Wpisy

kluha666 +456
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +11
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1673506504x5ons0CnJSldBNeOAu85cM.jpg
Pobierzźródło: comment_1673510953sOPBnQc282pjDV10I0A39r.jpg
Pobierz@Mac02: Czemu kompleksy? Moze ktos jest dumny z efektow swojej pracy i chce sie pochwalic?
@Mac02: Xd tak, dr dre jest elita umyslowa i mu niewypada. Typ se cwiczy, jest zadowolony z efektor i pokazuje brzuch z ktorego jest dumny. Pamietaj tez, ze w stanach ludzie sie chwala swoimi osoagnieciami insa z nich dumni, jest inna mentalnosc
źródło: comment_1673516548qlCct2sR0ZRVUnYsHlGGAc.jpg
Pobierz@Mega_Smieszek: Bo nie jestes targetem, z wiekiem teoche zaczalem miec w------e w takie gadanie. Jak wrocilem do cwiczen to na youtubie tez lubie patrzec jak ludzie progresuja i wrzucaja filmy
@Mac02: może dlatego że ma 57 lat i zaraz będzie umierał to takie coś w jego wieku dla niego to wyczyn i ma ochote sie pochwalić XD
I wręcz przeciwnie , mając klasę nie robisz tego co ci się żywnie podoba, bo wtedy najczęściej tracisz tą klasę