Aktywne Wpisy

kt13 +43
Siedzę i serio myślę, za co ta karma....
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co
Wylosował mi się ojciec alkoholik i nienajlepsza matka
Ojciec umarł jak miałam.lat 6, matka gdy miałam lat 25. Oba spadki to były same długi, których trzeba sie było zrzec.
Jakoś się łudziłam, że ogarnę życie i nawet będę nieźle zarabiać.
W pierwszej poważnej pracy w korpo, bo o gastro to za długo by opowiadać, trzymano mnie 1,5 roku na umowie zlecenie, odeszłam, bo mialam dosyć obiecywania mi co

splinter96 +21
Włodzimierz Biały xD
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000029476
Pobierz

źródło: comment_1673506504x5ons0CnJSldBNeOAu85cM.jpg
Pobierzźródło: comment_1673510953sOPBnQc282pjDV10I0A39r.jpg
Pobierz@Mac02: Czemu kompleksy? Moze ktos jest dumny z efektow swojej pracy i chce sie pochwalic?
@Mac02: Xd tak, dr dre jest elita umyslowa i mu niewypada. Typ se cwiczy, jest zadowolony z efektor i pokazuje brzuch z ktorego jest dumny. Pamietaj tez, ze w stanach ludzie sie chwala swoimi osoagnieciami insa z nich dumni, jest inna mentalnosc
źródło: comment_1673516548qlCct2sR0ZRVUnYsHlGGAc.jpg
Pobierz@Mega_Smieszek: Bo nie jestes targetem, z wiekiem teoche zaczalem miec w------e w takie gadanie. Jak wrocilem do cwiczen to na youtubie tez lubie patrzec jak ludzie progresuja i wrzucaja filmy
@Mac02: może dlatego że ma 57 lat i zaraz będzie umierał to takie coś w jego wieku dla niego to wyczyn i ma ochote sie pochwalić XD
I wręcz przeciwnie , mając klasę nie robisz tego co ci się żywnie podoba, bo wtedy najczęściej tracisz tą klasę