Aktywne Wpisy

moll +18
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +514
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

#odyn #korsir
Ja rozumiem jak chcesz się czegoś czepiać, ale w odniesieniu do Odyna spokojnie znajdzie się milion ciekawszych rzeczy.
Takze powiedz to tyn tysiącom co to oglądają. Jak uważasz, że dasz radę zrobić lepszy i ciekawszy kontent to masz spora lukę do zagospodarowania w takim razie skoro oni kręcą takie liczby. Współprac też byś pewnie mógł trochę złapać. Życzę powodzenia!
Korsir sobie zwiedza Hiszpanie, ma fajna pogodę i jeszcze coś tam znajdzie. Do tego te kilkanaście tysięcy ludzi ogląda mu te filmy i nabija kabze. Dla ciebie czy dla mnie jest to nudne ale widocznie dla innych wystarczająco ciekawe. Nie oglądam wszystkiego ale chłopak nie narzeka co chwila
Ja po prostu mówię że jak uważasz że to jest konkretna nuda, a tyle ludzi dalej ogląda @Korsir to widocznie na to jest popyt.
Dałem Ci kontrargumenty - Chłop zwiedza, nie marudzi, pokazuje całkiem ciekawe plaże i je zmienia. Na to nie
https://www.youtube.com/watch?v=P_Cc82BOFe4
Po twoich odpowiedziach na komentarze to ja nie wiem czy pytasz czy jest sens grzebać na plaży z detektorem czy to potem wrzucać na yt.
Jeśli to pierwsze to tak, jest sens bo to
Komentarz usunięty przez autora