Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +170
W moim powiatowym kiedyś po fabrykach i kołhozach pracowali polacy, na początku zwykli to był rok 2010-2015, potem pracowły "areczki" 2015-2020. Następnie zjechała się ukraina i polak zaczął rywalizować z ukraińcem zatrudnionym przez agencje o robotę lata 2020-2025. Od tego roku, kierownictwo tam obieli ukraińcy, polaków nie ma, a zaczęli zjeżdżać obcokrajowcy o ciemniejszym niż polacy odcieniu skóry, mówiący językiem latynowskim. Nie wiem czy to hiszpanie, czy portugalczycy, kto wie może meksyk,
GRUBY140 +277
nitka z najlepiej sprzedającymi się nowymi autami w wybranych krajach #ciekawostki #samochody
źródło: pl
Pobierz

Pani przy kasie udawała głupią, że ona nic nie wie że ceny się często zmieniają itp. Co ciekawe, jak wspomniałem że na necie jest taniej to szybko na kasie wyskoczyła cena internetowa, mimo że pani rzekomo o niczym nie wiedziała ( ͡º ͜ʖ͡º)
Edit: Oooo @Media_Expert macie tu konto? Może coś więcej z waszej strony w temacie?
#zakupy #elektronika i może trochę #afera
@sajmonm: Chyba naprawdę urodziłeś się wczoraj. Nie dosć, że to normalne - choćby Amazon też tak robi, a po drugie osobne cenniki internetowe i stacjonarne to... tez zupełnie normalne od wielu lat.
Miałem
Komentarz usunięty przez autora
W ogóle warto śledzić ceny, mediaexpert zmienia je codziennie a może nawet kilka razy na dzień. Są to wzrosty i spadki
@Raf696: K---a miałem dokładnie tak samo 2 lata temu jak kupowałem matce telefon. Ale się w-------m teraz.. (ಠ‸ಠ)
Chyba wiele zależy od kasjerki... albo mnie już kojarzą :D